Farmerkalauz - milyen farmernadrág illik az alakunkhoz?
2019-06-01  /  Szerző:   /   Rúzs Az ideális farmernadrág megtalálása nem egyszerű, hiszen ami tökéletesen mutat a barátnőnkön, az rajtuk lehet, hogy nagyon bénán áll. Bizony, farmervásárlásnál elsődleges szempont, hogy az alkatunknak megfelelő darabok között keresgéljünk. Hogy mire is kell pontosan figyelnünk? Az alábbi cikkben megmutatjuk!

lany

Körte alkat

A körte alkatú hölgyek széles csípővel rendelkeznek, combban és fenékben erősebbek, de derekuk keskeny.

Milyen farmernadrág ideális számukra?

A körte alkatúak leginkább a magas derekú farmerokban mutatnak jól, hiszen így hangsúlyozhatják karcsú derekukat. Az egyenes szárú nadrágok szintén előnyösek, akárcsak a sötét színű farmerek, amelyek ha jól vannak koptatva, azonnal vékonyabbá teszik a combokat.

Alma alkat

Az alma alkatú hölgyeknek általában vékony a lábuk, kicsi a fenekük, a felesleg azonban jellemzően a hasukon jelenik meg.

Milyen farmernadrág ideális számukra?

Az alma alkatúaknál a törzs megnyújtására kell koncentrálni, illetve a formás lábakat lehet még kiemelni. A tökéletes farmernadrág éppen ezért egy úgynevezett mid-rise (azaz nem is magas derekú és nem is csípőfarmer, hanem pont a kettő közötti) farmernadrág, amelyen nincsenek extra zsebek vagy díszítések – ezek csak felhívnák a figyelmet az úszógumira. A maximális kényelem érdekében érdemes minél elasztikusabb anyagút választani. Ami pedig a szárat illeti: szóba jöhetnek az egyenes és a csőszárú fazonok is.

Répa alkat

A répa alkatú hölgyeknek vékony a lábuk, keskeny a derekuk és kicsi a fenekük, a felsőtestük azonban annál erősebb, válluk a legszélesebb.

Milyen farmernadrág ideális számukra?

A répa alkatúaknak egyensúlyba kell hozni alsó- és felsőtestüket a megfelelő szabású farmernadrággal. Esetükben is a mid-rise farmerek a legjobb választások, ám a feltűnő farzsebek itt már szinte kötelező elemek! A világosabb árnyalatok szintén segítenek a harmónia megteremtésében, akárcsak a trapézszár!

divat

Homokóra alkat

A homokóra alkatú hölgyek a legszerencsésebbek: dús kebel, vékony derék és formás csípő jellemzi őket.

Milyen farmernadrág ideális számukra?

Az egyenes szárú farmer hosszítja a lábat és csinosabb külsőt eredményez, de a homokóra alkattal rendelkezők bátran viselhetnek bármilyen színű, szárú és koptatású nadrágot.

Fiús alkat

A fiús alkatú hölgyeknek keskeny a csípőjük, derekuk kevésbé definiált, fenekük pedig kicsi.

Milyen farmernadrág ideális számukra?

Bármilyen meglepő, a fiús alkatúaknak éppen olyan sok farmer áll jól, mint a legideálisabbnak mondott testalkatúaknak, a homokóráknak. Különösen szuperül néznek ki csípőnadrágokban és részletgazdag farmerekben. A skinny fazon is szóba jöhet, akárcsak a boyfriend szabás, amely nevével ellentétben nőiesebb alakot varázsol.

Forrás: Activebeauty