Farkas Alexandra a családalapításról vallott
2021-02-27  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Az Éjjel-Nappal Budapest szereplőjeként ismerte meg az ország Farkas Alexandrát (29), aki egy ideje távol került a televíziózástól, és lassan három esztendeje él boldog házasságban férjével, Balázzsal. Az egzotikus szépség ahhoz hozzászokott, hogy kettejüket támadják a 26 év korkülönbség miatt, azt azonban képtelen lenyelni, hogy úton-útfélen azt kérik tőle számon, miért nincs még gyerekük.

 

– Amikor összeházasodtunk, kaptunk hideget-meleget. Már akkor elkezdődött az a nyomás, illetve az ízetlen kérdések – mondta bosszúsan Alexa, akit az interneten keresztül is piszkálnak.

– Azt írta valaki, miután örökbefogadtuk a második kutyusunkat, hogy boldogtalannak tűnök, és hogy ez nyilván azért van, mert én biztos gyereket akarok. Felháborít, hogy egyesek úgy gondolják, ilyesmibe kell beleszólniuk. Egyrészt egyáltalán nem vagyok boldogtalan, sőt boldogabb vagyok, mint valaha. Másrészt meg mi jogon vonnak kérdőre, ha nem akarok gyereket? – bosszankodott Alexandra.

– Amikor férjhez mentem, huszonöt éves voltam, s akkor azt mondtam, még biztosan nem akarok gyereket, sőt az is lehet, hogy később sem, mert nem hiszem, hogy egy nő csak úgy teljesedhet ki, ha babát vállal. Sajnálom, ha valakinek nem lehet gyereke, pedig szeretne, de attól nekem még ne legyen kötelező szülnöm!

Alexa szerint a társadalmi nyomás is hozzájárult ahhoz, hogy a spiritualizmus felé forduljon, és tulajdonképpen ennek köszönhetően ismerte meg a férjét is.

– Balázs azt mondja, a negatív kommentek esetén nézzek magamba, hogy vajon van-e benne igazság. Nehéz volt megtennem, de tényleg működik, és ami egyáltalán nem rám vonatkozik, azt már el tudom engedni – tette hozzá Alexa.

Forrás: Blikk