Ezért kellett házassági szerződést kötnie Mészáros Lőrincnek Várkonyi Andreával?
2021-10-18  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Bár friss házastársakként Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea úgy érzik, a szerelmük örökké tart majd, idővel előfordulhat, hogy úgy döntenek, külön utakon folytatják tovább. Az ország legbefolyásosabb üzletemberének minden bizonnyal erre az eshetőségre is elkellett készülnie: szinte borítékolható, hogy házassági szerződést kötött gyönyörű feleségével. – írja a Sorry! magazin

 

Az elmúlt hónapokban szinte az egész országot az üzletember és a műsorvezető párkapcsolata foglalkoztatta. Ismerőseik szerint nagyon boldogok együtt, és bár a házasságkötésük is azt mutatja, hogy örökké együtt akarnak maradni, az ő helyzetükben érdemes lehetett előre gondolkodni és egy hivatalos dokumentumban letisztázni, hogy egy esetleges válás esetén hogyan osztják fel a közösen megszerzett vagyont – latolgatja a lap. A Sorry! a témával kapcsolatban Dr. Magyar György ügyvédet is megkérdezte, mit gondol az esetleges házassági szerződésről.

– Nyugaton már bevett szokás, de itthon is egyre jellemzőbb az esküvő előtt házassági szerződést kötni. Én mindenkinek ajánlom, főként olyan esetekben, ha a felek közül az egyik jóval nagyobb vagyonnal rendelkezik a másiknál. Ha pedig valamelyik félnek már nem az első házassága köttetik, és az előző kapcsolatából gyerek is született, nagyon ajánlom. A szerződés lényege, hogy a házasság alatt megszerzett vagyon váláskor nem fele-fele arányban osztódik, hanem úgy, ahogy azt előre leszögezték a dokumentumban – nyilatkozta általánosságban a lapnak az ügyvéd.

Forrás: Blikk