Ezeket biztosan ne tegyük, ha szerelmesek vagyunk
2021-10-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Teljesen logikus, hogy egy kapcsolatban, mikor szerelmesek vagyunk, nem csaljuk meg, és nem bántjuk egymást. De az apróságokra is oda kell figyelni, amiket természetesnek veszünk. Íme, néhány apróság, ami nagy gondot okozhat.

Adjunk és kapjunk is

Becsüljük meg a párunkat és ne vegyük természetesnek a jelenlétét. Adjunk neki figyelmet, szeretetet, törődést és kedveskedjünk neki. Azonban ügyeljünk arra, hogy mi is kapjunk. Törekedjünk arra, hogy egyenlők legyünk a kapcsolatban.

Ne fojtsuk meg a párunkat

Sosem figyelünk a saját viselkedésünkre és hajlamosak vagyunk bántani a párunkat. A leggyakoribb, hogy féltékenykedünk. Például, ha megnézi egy kolléganőjének a profilképét, vagy elmegy, a haverjaival sörözni képesek vagyunk kikészülni.  Birtokolni akarjuk teljes mértékben. Hagyjuk inkább dönteni őt, ne anyáskodjunk felette. Fogjuk fel, hogy bár egy párt alkotunk, különböző egyének vagyunk, akiknek külön térre is szükségük van.

Ne menjünk el a gesztusai mellett

Ha megdicséri a hajunkat, bókol, eldug egy szelet csokit a táskánkban, apróságot vesz nekünk, vacsorával vár otthon, mind azt jelzi, hogy gondol ránk. Adjuk a jelét annak, hogy örültünk a meglepetésnek és köszönjük meg. Ha nem lep meg minket, hetente e kényszerítsünk ki párunkból, hogy így tegyen. Inkább vegyük észre a legkisebb gesztusokat is, és köszönjük meg, ha megtörténik. -írja a noiportal.hu.

Legyünk mindig önmagunk

A nők hajlamosak meghasonulni, megerőszakolni magukat és szerepet játszani a szívük választottjáért, hogy az ne hagyja el őket. Pedig ez nagy butaság, hiszen így csak becsapjuk őt, hogy olyannak adjuk ki magunkat, aki nem is létezik csak azért, hogy megtartsuk.  Gondoljunk arra, hogy nem lehet egy életen át szerepet játszani.