Ezek a magyar sztárok esküvő nélkül is nagyon boldogok
2020-07-25  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Ezek a sztárok azt bizonyítják, hogy papír nélkül is lehet boldog párkapcsolatban élni.

 

Csobot Adél

Az énekesnő és Istenes Bence a 2012-es X Faktorban szerettek egymásba, majd 2016-ban megszületett első gyermekük Nátán, két évvel később, 2018 augusztusában második kisfiúk, Adin is világra jött. És habár Adél és Bence már három évvel ezelőtt eljegyezték egymást, az esküvő még várat magára. A 26 éves énekesnő a Best Magazinnak ezzel kapcsolatban elmondta, nem is szeretnék siettetni az egybekelést. Azt viszont, hogy milyen ruhában szeretné kimondani a boldogító igent gyermekei apjának, már jó ideje kitalálta: "Annyi biztos, hogy egyedi, letisztult és különleges ruhám lesz, olyan amilyen csak nekem van" - árulta el Csobot Adél.

 

Muri Enikő

Az X Faktor másik felfedezett énekesnőjének 2016-ban már lehetősége volt arra, hogy férjhez menjen. Muri Enikő azonban nem sokkal az esküvő előtt rájött, mégsem szeretné hozzákötni életét akkori párjához, és a meghívók kiküldése után nem sokkal úgy döntött, felbontja az eljegyzését. A Sugarloaf énekesnője azóta viszont ismét boldog párkapcsolatban él.

 

Tolvai Reni

Az erdélyi születésű énekesnő Csobot Adélhoz hasonlóan egy tehetségkutatóban, a Megasztárban talált rá szerelmére, Kállay-Saunders Andrásra, akivel több mint tíz éve alkotnak egy párt. A két énekes azonban továbbra sem tervezi azt, hogy ennél is hivatalosabbá szeretnék tenni a kapcsolatukat. Tolvai arról beszélt a Bestnek, hogy habár tervezik az esküvőt és közös gyermeket is szeretnének, úgy érzik, ennek egyelőre nem jött el az ideje.

 

Nyertes Zsuzsa

A színésznő 16 éves korában ismerkedett meg élete szerelmével, az akkor 18 éves Gulyás Attilával, akivel már több mint 40 éve élnek boldog párkapcsolatban - anélkül, hogy összeházasodtak volna. Lányuk, Zsuzsó a Bestnek elmondta, édesanyja számára soha nem volt fontos a szertartás vagy a menyasszonyi ruha. "Ő a színpadon minden ilyen vágyát kiélte" - mesélte Nyertes Zsuzsa lánya, aki viszont szeretne hivatalosan is feleség lenni.

 

Gaál Noémi

Az ATV időjósának 14 év jegyesség után, 2019-ben ért véget a kapcsolata Maloveczky Miklóssal, a Több mint TestŐr című műsor egykori házigazdájával. Jóllehet, Gaál nehezen tette túl magát a szakításon, úgy tudni, az időjósra ismét rátalált a szerelem, és új szerelmével, az üzletember Tamással már össze is költöztek.

Forrás: Blikk.hu