Ez lesz az 5 legnagyobb tavaszi divattrend 2022-ben!
2022-02-04  /  Szerző:   /   Egyéb, Rúzs

Az elmúlt két év nehézségei után sok tervező valósággal új életet lehelt a New York-i divathétbe, és szívüket-lelküket beletették az idei szezonba. Különösen sok inspirációt láthattunk a tavaszi divattrendek kapcsán, így már most egyértelmű, mely ruhadarabok és kiegészítők lesznek a legsikkesebbek az elkövetkezendő néhány hónapban.

Ha tehát legközelebb vásárolni támad kedved, már most beszerezhetsz néhány újdonságot a legnagyobb tavaszi trendek szerint.

1. Látványos fekete ruhák

A kedvenc könnyed és kacér ruháinkat a legnagyobb tervezők újradefiniálták, és a jellemzően élénk színű vagy virágmintás ruhákat feketébe borították. Néhányan pedig tovább is mentek, és latexból alkottak olyan kreációkat, amelyekhez hasonlók eddig finom, puha pamutanyagból készültek - a végeredmény pedig egyszerűen zseniális.

 

2. A kevesebb több

De egyáltalán nem az általában vett értelemben. Ugyanis a tavaszi szezont az áttetsző, a testet alig takaró ruhák is uralják. Anyaguk leginkább sifon, nejlon vagy géz, amik egyszerűen rétegezve képeznek meghökkentő szetteket. Ha tehát a merész ruhadaraboktól sem riadsz vissza, és van alkalmad hol viselni, egy ilyen extrém kreációt is beszerezhetsz.

 

3. Ragyogás

A flitteres, szatén és fémes hatású ruhákkal azonnal ragyogóbbá teheted a gardróbodat. Keltheted a diszkóhercegnő, az elbűvölő szépségkirálynő vagy a vagány rocker hatását is - a lehetőségek gyakorlatilag végtelenek, csak arra ügyelj, hogy ha ilyen darabokat viselsz, akkor büszkén és határozottan tedd.

 

4. Rojtos ruhák

Az elkerülhetetlenül western hangulatot árasztó rojtok ismét visszatérnek a divatba - most azonban a bojtos részek nehezebbek, teltebbek, és egyáltalán nem hétköznapiak. Ami pedig még jobb, hogy nemcsak a ruhákon, hanem a kiegészítőkön, így a táskákon és a fülbevalókon is hódítanak.

 

5. Játékos minták

Idén tavasszal a játékos, nosztalgikus, gyermekkori emlékeinket idéző ruhák és kiegészítők is hódítani fognak. Így minden eddiginél több okod van arra, hogy beszerezz néhány bohém mintás felsőt, nadrágot, fülbevalót vagy akár táskát - természetesen csupa élénk színekben pompázó verzióban.

Forrás: Glamour