Ez fogta meg először Krausz Gáborban Tóth Gabit
2021-02-17  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Különös vallomást tett Tóth Gabi. Az énekesnő most árulta el, hogy három évvel ezelőtt Krausz Gábor lábán akadt meg először a szeme.


„Tudjátok, mit néztem meg rajta először és mibe szerettem bele abban a pillanatban? Úgysem találjátok ki… A lábába és a járásába. Szerintem neki van a legdögösebb vádlija a földön. És úgy tud vele járni, mint senki más…” – írta a család.hu-s bejegyzésében, ahol azt is kifejtette, hogy a férjével egymást tanították meg „jól” szeretni.

„Neki korábban nem volt tartós kapcsolata, nem élt még együtt. Ráadásul rögtön mélyvíz volt(am), hiszen Gábor egy zárkózott ember, nem nyílik meg könnyen senkinek, pláne nem beszél az érzéseiről idegeneknek. (…) Szerintem mellettem sokat fejlődött, talán az önbizalma is nagyobb lett, mert ha hiszitek, ha nem, az sem volt neki. Mármint önbizalma. Szerintem nem is nagyon mert úgy igazán szeretni senkit. Ez nyilván egy nagyon összetett kérdés, és nem is lenne helyes itt kibeszélni, de a lényeg az, hogy szép lassan engedett közel magához” – vallotta be Tóth Gabi.

Gabi és Gábor ma már Hannaróza büszke szülei.

Forrás: Blikk.hu