Exnőjének énekelt Dmitrij
2016-12-12  /  Szerző:   /   Szerelem Szívbemarkoló dalokkal állt az X-Faktor színpadára Gorbunov Dmitrij (24), mégis csak egy hajszálon múlt, hogy a tehetségkutató titkos esélyese nem esett ki a múlt szombati élő show-ban.

A fiatal versenyzőt megviselte, hogy egymás után másodszor párbajoznia kellett, és állítja, mindent megtett a siker érdeké­ben, ám lehet, az érzelmei túl nagy hatást gyakoroltak rá.

Gorbunov Dmitrij

A fiatal énekesnek egy négyéves kapcsolata ért véget a műsort megelőzően, hiszen állítása szerint a lány képtelen volt elfogadni őt olyannak, amilyen. Ennek ellenére máig tartják a kapcsolatot, sőt a színpadon állva is ő jár a fejében.

– Még mindig szeretem, mindig a részem marad, lesz helye a szívemben, de nem gondolom, hogy újra egy párt alkothatunk majd. Sajnos nem csak a távolság az oka annak, hogy mi már nem lehetünk együtt, szeretett volna megváltoztatni, amit nem hagyhattam – magyarázta Dmitrij. – Ettől függetlenül sokszor beszélünk a mai napig, de talán egyre kevesebbet. Tudom, hogy szurkol nekem, és a színpadon állva, éneklés közben én is többször gondoltam rá. Éreztem, hogy a sírás kerülget, de hát ilyenek az érzelmek. Persze nem csak azért beszélnek már volt kedvesével egyre kevesebbet, hogy csituljanak az érzéseik, hanem mert Dmitrij számára most a verseny a legfontosabb.

Gorbunov Dmitrij

– Sokszor eszembe jut, hogy írnék neki, de olyankor visszafogom magam, és inkább édesanyámnak küldök üzenetet. Ő megérti, hogy min megyek most át, de felhívja a figyelmemet arra, hogy most erre kell koncentrálnom, és gyakoroljak – mondta az énekes, aki pontosan tudja, hogy a tét hatalmas, így apró hibákat sem engedhet meg magának majd a döntőben.

Hiszen már csupán egyetlen élő show van hátra, s kiderül, ki nyeri meg a 2016-os X-Faktort. Dmitrij úgy érzi, minden esélye megvan a győzelemre, s az is rengeteg erőt ad neki, hogy a nagy napra édesanyja is ideutazik, valamint az öccse is, akit már nagyon régen nem látott, így az egész család drukkol majd neki.

Gorbunov Dmitrij

Dmitrij ismét párbajozni kényszerült, a mentorok pedig döntetlenre hozták az állást a Ham Ko Ham együttes s közte, végül a közönség szavazatai döntöttek. Gorbunovot érezhetően megviselte, hogy párbajra kényszerült.

– Örülök, hogy bekerültem a végső hármasba, és szerintem van esélyem, hogy jövő héten én nyerjem meg a versenyt. Nagyon sokat próbáltunk, és én a színpadon is jól éreztem magam – magyarázta.

Gorbunov Dmitrij

 

Forrás: Blikk