Erről ismerheted fel, ha valaki nem vesz komolyan!
2023-06-22  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Hányszor olvastad már, hogy a randizást vedd szórakozásnak és könnyed időtöltésnek. Ez egyrészt így is van, másrészt azonban nem árt tudatosan csinálni. Senkiről nem tudhatjuk előre, hogy ő lesz-e álmaink szerelme, és persze akkor sem dől össze a világ, ha végül kiderül, hogy mégsem. Mindenesetre nem szabad sok időt olyanokra fecsérelned, akik csak látszólag veszik komolyan az ismerkedést, de valójában képtelenek lennének bárki mellett is elköteleződni.

Az alábbi öt szempont segítségével könnyebben felismerheted, ha valaki csak játszik Veled, és időben továbbléphetsz.

 

Kommunikáció

Az első szempont, amire figyelj, a kommunikáció minősége. Ha valaki csak felületesen válaszol a kérdéseidre, nem mutat érdeklődést az életed iránt, vagy mindig hosszú ideig tart, mire válaszol, az valószínűleg nem igazán akar közeledni hozzád. A valódi érdeklődés és a figyelmes kommunikáció sokkal inkább jellemző azokra, akik komolyan veszik a kapcsolatot.

Elkötelezettség

Fontos, hogy tisztázd, hogy mit keresel a társkeresés során. Ha egy komoly kapcsolatra vágysz,akkor ne félj már az elején feltenni a legfontosabb kérdéseket a másik szándékairól és elkötelezettségeiről.

Közös idő

Figyeld meg, hogy mennyi időt tölt Veled az aktuális partnered. Ha mindig kifogásokat talál, hogy miért nem tudtok találkozni, vagy csak akkor keres meg, amikor éppen unatkozik és valami szórakozást keres, az egyértelműen bizonyítja, hogy valójában nem akar Tőled semmi komolyat.

 

Ez is érdekelhet! - Miről ismerheted fel, ha a partnered csak játszik Veled?

 

Ígéretek és tettek

Vigyázz azokkal az emberekkel, akik sokat ígérnek, de kevés tényleges cselekedetet mutatnak. Ha valaki a csillagokat is lehozná a kedvedért, és túl szépnek tűnik minden, akkor az sajnos legtöbbször tényleg túl szép, hogy igaz legyen.

Megbízhatóság

A megbízhatóság egy fontos jelzője annak, hogy valaki mennyire gondol komolyan egy kapcsolatot. Ha úgy érzed, hogy sohasem számíthatsz rá, mindig talál valami, számára sürgősebb, elfoglaltságot és prioritást, ahelyett, hogy Téged segítene, az egyértelmű piros zászló.

 

Ha valaki csak játszik a másik érzéseivel, azt könnyű lefülelni. Mindig figyelj az ösztöneidre, és ne félj kommunikálni a másik féllel az elvárásaidról és szándékaidról. Ha pedig azt látod, hogy tőle nem fogod megkapni soha azt, amit megérdemelsz, akkor ne vesztegesd rá az időt.

Hasonló bejegyzések