Erre számíts, ha egy független nővel randizol!
2020-10-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Sok férfi álmodozik róla, hogy egyszer egy igazán független, belevaló nővel randizzon. Ezek a hölgyek ugyanis általában rendkívül megnyerőek, vonzóak és szórakoztatóak. Tökéletesek, legalábbis a pasik képzeletében.

De pont ezért, nem olyan egyszerű egyáltalán randira hívni egy ilyen hölgyet. Hiszen hogyan veszel le a lábáról valakit, aki pontosan tudja, hogy mit akar? És mi történik akkor, ha a nő nem szeretne az életmódján változtatni senki kedvéért, hogyan fogja ez befolyásolni a kapcsolatotokat hosszabb távon?

Mire számíthatsz, ha egy független nővel randizol?

Nem szorul rá arra, hogy gondoskodj róla, de lehet, hogy örülne a támogatásodnak.

Csak azért, mert önálló, és van saját egzisztenciája, még nem jelenti azt, hogy ne igényelné a gondoskodást. Mivel túlságosan is magára van utalva, elszokott attól, hogy bárkitől is segítséget kérjen, ráadásul nem szeretne gyengének és sebezhetőnek sem látszani. Sose azt kérdezd tőle, hogy van-e szüksége segítségre, mert nincs szüksége, azt kérdezd meg inkább, hogy el akarja-e érni a célját, mert szívesen társa leszel benne.

Nem megy bele kicsinyes játszadozásba.

Egy független hölgy nem beszél virágnyelven, és nem kéreti magát. Ehelyett megmondja, amit gondol egyenesen a szemedbe. Ezért jobb, ha Te is nyílt lapokkal játszol, és akár meg is kérdezheted, hogy ő mit vár el Tőled. Egy ilyen nővel mindig tudhatod, hogy hányadán álltok, és sohasem fog nyom nélkül eltűnni az életedből, ha már nem kellesz neki.

Ezt is olvasd el! - 10 dolog, amit egy Alfa-nő soha nem fog engedni egy párkapcsolatban

Magas elvárásai vannak.

Tisztában van vele, hogy milyen értékes, mind emberileg és minden egyéb más területen, ezért hasonlóan magas szintet vár el a partnerétől is. Ha egy ilyen nővel randizol, kicsit több energiát kell belefektetned egy-egy randiba, mert ő nem fog megelégedni egy Netflix mozizással az otthoni kanapén. És legyünk őszinték, teljesen igaza is van! Emellett egy ilyen hölgy nem feltétlenül párkapcsolatot keres, hiszen független, és élvezi a szabadságot, nem fél a magánytól. Inkább szórakozni szeretne egy érdekes ember társaságában.

Élvezi az egyedül töltött időt.

A legnagyobb hiba, amit egy független nőnél elkövethetsz, ha a szemére veted, hogy kevés időt szán Rád. Ő ugyanis nem köti le magát senki mellett, éli a saját életét, és természetesen számtalan elfoglaltsága van, ezért hagyj neki annyi szabad időt, amennyire szüksége van. Ha pedig ideges a számtalan kötelezettsége miatt, akkor inkább kérdezd meg tőle, hogy tudsz-e esetleg segíteni neki valamiben.

Készülj fel rá, hogy vele nem megy semmi se gyorsan.

Sőt! Talán a vártnál is lassabban akar majd haladni a kapcsolatotokban. Ha Te már a harmadik randi után össze is költöznél az aktuális partnereddel, akkor egy független nő nem a számodra ideális választás. Ő ugyanis attól fél, hogy ha túl gyorsan, és túl sokat belead egy szerelembe, akkor esetleg elveszíti önmagát, meg persze a szabadságát. Sose siettesd, és soha ne próbálj nyomást gyakorolni rá. Egyszerűen élvezd az együtt töltött időt, minden elvárás nélkül. Hidd el, ezt ő is értékelni fogja.

Saját hobbija van, és azt akarja, hogy Neked is legyen külön elfoglaltságod.

Csak azért, mert megismerkedtetek, még nem fogja feladni korábbi életét, sem a megszokott programjait, sem az egyéb rendszeres elfoglaltságait. Ha eddig sokat utazott, vagy edzésre járt, azt azért tette, hogy ki tudjon kapcsolódni, és levezetni a stresszt. Erre továbbra is szüksége lesz, nem tilthatod el tőle. Ahelyett, hogy megsértődnél, inkább használd ki ezt az énidőt, és foglald el magad a saját érdeklődési körödnek megfelelően.

Egy független nőnek is van számos erős oldala, és persze gyengeségei ugyanúgy, mint bárki másnak. Mivel másként élnek, mint az átlag, ezért mást is vár el egy kapcsolattól. De, ha követed a tanácsainkat, akkor megéri belevágni.