Erdélyi Mónika vágyik a szerelemre
2021-10-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Erdélyi Mónika életében háttérbe szorult a tévézés, és régi szakmájához nyúlt vissza, ezáltal pedig életritmusa is megváltozott. A nagy sikernek örvendő Mónika show egykori műsorvezetője elmondta: néha sajnálja, hogy nincs saját műsora.

„Jó érzés és klassz volt, hogy egy egész show rám épült. Az egy feszített tempót követelt meg, ma lassabb az életem” – nyilatkozta a Best magazinnak.

 

Azt is elárulta, hogy mostanság közgazdász végzettségét hasznosítja, pénzügyekkel foglalkozik.

„Visszanyúltam a régi szakmámhoz, anyukám pénzügyi szakember, privát banki tanácsadással foglalkozik, vele dolgozom együtt” – mondta.

Mónika ezen kívül egy YouTube csatornát is működtet, ahol rajongói betekintést nyerhetnek ő és családja mindennapjaiba. A videókat maga készíti, alkalmazottak nélkül: ő az ötletgazda, vágó, világosító és kellékes egy személyben.

„A magam ura vagyok, csak a négytagú családomért vállalok felelősséget” – árulta el.

Édesanyja őt is egyedülálló anyaként nevelte fel, az egykori műsorvezető és Rózsa életében sok a párhuzam. 

„Az élet nagy erőt adott nekem, így az elmúlt két évben, amióta független vagyok, nem hiányzott, hogy legyen mellettem valaki. Annyi rossz dolog ért engem néhány párkapcsolatomban, hogy ha nem volt egyedül, akkor is egyedül voltam. Most élvezem, hogy csak a családom van. Nem célom egyedül maradni, ki is akarna, de csak minőségi kapcsolat érdekel, amiben több a jó, mint a rossz” – magyarázta.

Kislánya, Molli hamarosan 14 éves lesz, és Mónika tudja, hogy a nagyobbik lánya után előbb-utóbb legkisebb gyermeke is kirepül.

„Nem hisztériázom túl a dolgot, mert ez a világ rendje, én is elmentem otthonról, a nagyobb lányom, Viki is. Ő amúgy elvégezte az egyetemet, számítógépes játékokat programoz, jó munkahelye van, boldog párkapcsolatban él, nincs hét, hogy ne találkoznánk. Mollival ellentétben Viki tartózkodóbb, a videóinkon sem látható, bár ott szokott lenni egyik-másik készítésénél” – mondta.

Forrás: Blikk