Emlékezetes sztárpár-eljegyzések, amik jobb kedvre derítenek
2020-05-03  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A mostani, járvány miatti nehéz időszakban kiemelten fontos hinned abban, hogy a dolgok jóra fordulnak és hamarosan sokkal szebb idők következnek. Emlékezz arra, hogy a szeretet mindig jelen volt és lesz is a világban, és sok pozitív élmény vár még rád, ha meggyógyul a világ. Addig is olvass el néhány kedves, szívet melengető eljegyzési történetet kedvenc sztárpárjaidról, hogy egy kicsit megfeledkezz a világ nyomasztó történéseiről, és pozitívabban tekints a jövőbe.

Nick Jonas és Priyanka Chopra

2018 júliusában Nick Jonas Krétára vitte Priyankát, hogy megünnepeljék a színésznő 36. születésnapját, azonban az énekesnek más terve is volt. Megvárta az éjfélt, hogy ne kedvese születésnapjával essen egy napra, és letérdelt el, majd feltette a nagy kérdést: „Szeretnél a világon a legboldogabb férfivá tenni és hozzám jönni?” Amire Nick egyáltalán nem számított, hogy Priyanka nagyjából 45 másodpercig nem szólal meg, de ez sem tántorította el. „Most felhúzom a gyűrűt az ujjadra, hacsak nincs kifogásod ellene” – még szép, hogy nem volt!

Will Smith és Jada Pinkett Smith

A Legenda vagyok színésze semmilyen nagy hűhót nem vitt véghez, mikor megkérte szerelme kezét, de éppen ettől vált igazán romantikussá az egész lánykérés. Ahogy a színész később elmesélte, csak feküdtek egymás mellett, és egyszer csak felnézett Jadára, majd azt mondta: „Hé, valószínűleg nagyon jó házastársak lennénk. Egyetértesz? Hozzám jössz feleségül?” A színész nem tervezett el semmit, nem volt gyűrű sem, és ez tette igazán különlegessé az egészet.

Harry herceg és Meghan Markle

Harry és Meghan eljegyzésének estéje teljesen átlagosnak indult, méghozzá annyira, hogy a herceg csirkesütés közben térdelt le Meghan elé, hogy feltegye neki a nagy kérdést. Az eljegyzési gyűrű már annál kevésbé volt hagyományos, hiszen maga Harry tervezte, és édesanyja, Diana hercegné ékszergyűjteményéből származó gyémántok is kerültek bele.

Kim Kardashian és Kanye West

Ki más is rendezett volna elképesztően nagyszabású lánykérést, ha nem Kanye West? Amikor a rapper feltette Kim Kardashiannak a nagy kérdést, olyannyira nem aprózta el a dolgokat, hogy egy egész baseballstadiont kibérelt Kim 33. születésnapjára, az alaphangulatot pedig egy nem kevesebb, mint ötven tagból álló zenekart adta meg. A rapper persze meg is kapta a várva várt igent a valóságshow-sztártól, és egy 15 karátos Lorraine Schwartz gyémántgyűrűt húzott fel Kim ujjára.

George és Amal Clooney

George Clooneyről egy időben senki nem gondolta, hogy egyszer tényleg meg fog állapodni és meg is házasodik. Az emberjogi ügyvédként dolgozó gyönyörű Amal azonban ellopta a szívét, George pedig hirtelen és váratlanul meg is kérte a kezét, méghozzá saját otthonukban. Amal elképesztően meglepődött, és sokáig csak annyit bírt mondani, hogy „Wow! Te jó ég!”. George hamar viccesre vette a formát, és ezt mondta kedvesének: „Figyelj, Amal! Én 52 éves vagyok, és lassan becsípődik a hátam a válaszodra várva!” Amal persze nem utasította vissza a lánykérést.

Orlando Bloom és Katy Perry

Katy Perry Jimmy Kimmel műsorában mesélt arról, milyen furfangosan kérte meg Orlando Bloom a kezét: „Elmentünk vacsorázni és azt hittem, utána megnézünk egy kiállítást. Ehelyett felszálltunk egy helikopterre, ittunk ott egy kis pezsgőt, a kis ékszerdoboz pedig a zsebében rejtőzött” – árulta el Katy.

Forrás: Glamouronline