Elvesztette kisbabáját a világhírű énekes és felesége
2020-10-02  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Chrissy Teigen és John Legend augusztusban jelentették be, hogy újabb gyermekük születik, ám most rossz hírt kellett közölniük rajongóikkal.

 
A közösségi oldalakon folyamatosan aktív Chrissy vasárnap került kórházba, s akkor arról számolt be, hogy már egy hónapja is van annak, hogy foltokban vérezni kezdett, ami szerinte teljesen normális. Vasárnap azonban a korábban tapasztaltaknál is jobban kezdett ömleni a vére.

Hétfőn aztán a gyönyörű modell két vérátömlesztésen is átesett, de a kisfia életét nem tudták megmenteni – számolt be a Daily Star.

Meg vagyunk döbbenve, és olyan fájdalmat érzünk, amelyet soha, amelyről csak hall az ember. Nem lettünk volna képesek megállítani a vérzést, és a csecsemőnknek a szükséges folyadékot adni a többszöri vérátömlesztés ellenére sem. Ez egyszerűen nem volt elég – kezdte az Instagram-oldalán John Legend felesége.

Chrissy sokkoló fotókat osztott meg az Instagram-oldalán, ráadásul még elhunyt kisfiához, Jackhez is intézett pár sort:

"Nagyon sajnálom, hogy életed első pillanataiban annyi komplikáció ért, hogy nem tudtuk megadni neked azt az otthont, amelyre szükséged volt a túléléshez. Mindig szeretni fogunk."

Forrás: Blikk