Először karácsonyoznak hármasban Gianniék
2020-12-22  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Boldogabb nem is lehetne az idei ünnep Gianni (49) és Debreczeni Zita (39) számára! Gyermekük, a kis Gianfi, ahogy édesapja becézi, három hónapos, és már elkezdett érdeklődni a fények, a karácsonyi díszek iránt, a szülők pedig alig győznek betelni vele. A legnagyobb boldogságban készülnek az első közös családi karácsonyra fiukkal. A házaspár november közepén elkezdte díszíteni a házat, sőt már a karácsonyfa is teljes pompájában áll. 

– Zita imádja a karácsonyt, ezért már november közepén elkezdtek beszivárogni hozzánk a karácsonyi manók – kezdte a Blikknek a séf, aki imád főzni, egyedül azonban nem szeret a konyhában lenni. – Azt szeretem, ha Zita is ott van velem és tudunk beszélgetni közben. Így, együtt készítjük majd az ünnepi menüt is.

 

Gianni most kifejezetten örül annak, hogy több időt tölthet a családjával, hisz a kis Gianfi egyre jobban kinyílik.

– Már fog tárgyakat és érdekli sok dolog, minden egyes nap külön öröm vele. Zitát pedig imádom nézni, még a díszítést is máshogy csinálja, amióta édesanya lett. Ebben a covidos időszakban annak tudok örülni, hogy sok időt tölthetek a családommal, igyekszem úgy tekinteni ezekre a hetekre, hogy félig teli van az a bizonyos pohár és nem félig üres. Csak azt sajnálom, hogy haza, Olaszországba nem tudunk most utazni, pedig alig várom, hogy a kisfiam láthassa az ottani életet is. Olaszul beszélek vele, kétnyelvű gyerekként fog felnőni. Jó lenne, ha már többet tudnánk vele mozogni, szeretném, ha nyitott kis fickó, jó szívű gyerek válna belőle – tette hozzá a büszke apa, aki azt is elmondta, egyelőre minden figyelmüket a kicsire fordítják, de szeretnének majd kistestvért Gianfranco Máténak.

– Egyelőre a törpére koncentrálunk, de ha úgy alakul majd, újra belevágnánk a lombikba. Ez azonban még a jövő zenéje, majd meglátjuk, mikor érkezik el az idő erre. Azt szoktam mondani, hogy a kistestvér még az égben van, mi pedig majd imádkozunk érte, hogy lejöjjön közénk, ha itt lesz az ideje – tette hozzá Gianni.A szülők igyekeznek minél többet segíteni egymásnak, hogy mindenki ki tudja pihenni magát. – Gianni nagyon sokat segít. Az estéket általában én viszem, hiszen a férjemnek be kell mennie az étterembe. Reggel ő az ügyeletes, hagy engem egy kicsit pihenni – mesélte korábban a Blikknek Zita.

Forrás: Blikk