Elképesztő elismerésben részesülhet Harry herceg és Meghan Markle
2023-07-16  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Ez aztán a nagy hír! Harry herceg és Meghan Markle Netflix-dokumentumfilmjét jelentős hollywoodi díjra jelölték, ugyanis hihetetlen rekordokat döntött meg sorozat, még mindig hatalmas népszerűségnek örvendett.

A Harry & Meghan című, Netflixen megjelenő sorozatot a Hollywood Critics Awards a Best streaming nonfiction kategóriában jelölte. A vegyes fogadtatás ellenére a sorozat streamingrekordokat döntött, mivel egyrészt a Netflix legnagyobb dokumentumfilm-debütálása lett, illetve az első négy napban összesen 81,6 millió órát nézték az emberek.

A pár dokumentumfilm-sorozata tavaly decemberben jelent meg, melyben egy sor meghökkentő történetet meséltek el arról az időről, amit közösen a királyi családban töltöttek. A sorozatban olyan megdöbbentő dolgokat meséltek el, mint Harry herceg bátyjával való kapcsolatának a megromlását, vagy éppen az apjával, III. Károly királlyal való konfliktusait.

Meghan és Harry egyébként 2020-ban írta alá a szerződését a Netflixszel, pontosan azt követően, hogy kiléptek a királyi család kötelékéből. Azt azonban pontosan nem tudni, hogy mennyit ér pontosan az üzlet, de a hírek szerint olyan 112 millió dollár körül mozoghat.