Egyedül vagy Valentin-napon? Íme 6 tipp, hogy szingliként is varázslatossá tedd ezt a napot!
2018-02-14  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Egyedül maradtál Valentin-napon és már előre aggódsz, hogy vajon át fogod-e tudni vészelni ezt a napot? Nem kell szomorúnak lenned amiatt, mert nincs párod, és nem is kellene nagy jelentőséget tulajdonítanod ennek a napnak. Ahhoz, hogy jól érezd magad, nem egy doboz bonbonra vagy egy virágcsokorra van szükséged. Valentin-napon saját magadat is kényeztetheted, és olyan dolgokkal foglalhatod el magad, melyek kedvedre valók. Alábbi cikkünkben felsorolunk 6 tippet ara, hogy mivel foglalhatod el magad, ha egyedül ünnepelnéd a Valentin-napot.

1. Menj el wellnesselni!

Szingli vagy és nem szeretnél elkeseredni, amikor Valentin-napon körülötted csak boldog párokat látsz? Azért, mert ez egy különleges nap, kényeztetheted, és jól érezheted magad. Egy jó wellness segíthet téged abban, hogy megszabadulj a stressztől és elfeledtesse veled azt, hogy jelenleg szingli vagy.

2. Találj magadnak egy új hobbit!

Szeretnél megtanulni jógázni vagy bolondulsz a balettért? A szerelmesek napja a legmegfelelőbb alkalom arra, hogy azokra a dolgokra koncentrálj, melyeket igazán szeretsz. Ilyenkor akár egy úgy hobbiba is beleszerethetsz.

3. Légy kedves az emberekkel!

Sok kutatás alátámasztja azt, hogy a szerelem és boldogság ragályos, ezért soha ne felejts el kedvesnek lenni a körülötted élő emberekkel. Hívd meg egy kávéra az egyik kollégádat vagy vásárolj pár üdvözlőlapot, melyekkel lepd meg a barátnőidet. Szeretnél egy igazán szép gesztust tenni? Segíts olyan embereken, akik kevésbé szerencsések és ajándékozz nekik pénzt vagy ruházatot.

4. Barátnőiddel cseréljetek ajándékokat!

Egyedül vagy Valentin-napon és szomorúsággal tölt el, ha arra gondolsz, hogy nem fogsz semmilyen ajándékot kapni? Ajánld fel a barátnőidnek azt, hogy ajándékozzatok egymásnak – ez egy remek nap lenne arra is, hogy egy shopping túrát szervezzetek, vagy hogy együtt megegyetek egy finom sütit és együtt ünnepeljétek meg a barátságotokat.

5. Szervezz bulit Valentin-napra!

Ki mondta azt, hogy Valentin-nap csak a szerelmespárokról szól? Ajánld fel a barátaidnak, hogy sétáljatok a városban, este pedig szórakozzatok a kedvenc helyeteken, ahova még a legcsinibb ruhádat is felveheted, és ahol igazán ragyoghatsz. A szórakozás segíteni fog elfelejtened azt, hogy egyedül vagy Valentin-napon, és ki tudja, lehet, hogy épp akkor fogsz rátalálni a tökéletes férfire.

6. Ne hagyj fel a szerelemmel!

Nem kell szomorúnak lenned amiatt, mert egyedül vagy Valentin-napon és nem kell felhagynod a szerelemmel sem. Biztosan eljön az a nap is, amikor megismered majd a számodra megfelelő férfit. Addig pedig örülj minden napnak, szeresd önmagad és lágy hálás mindazért, amid van. Így sokkal jobban fogod érezni magad.