Egy megrögzött nehéz esettel randizol? Erről ismerheted fel!
2022-12-30  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Rossz napja mindenkinek lehet. Nehéz időszak is bárki életében adódhat. Olyankor nagy szüksége lehet a párja támogatására és segítségére.

De mi a helyzet, ha egy megrögzött nehéz esettel van dolgod? Egy ilyen ember nagyon gyorsan magához ránt, de kétszer olyan gyorsan el is taszít. Lehetetlen a kedvében járni, ő az a rokon, aki tönkretesz minden meghitt családi pillanatot, vagy az a munkatárs, aki miatt még fizetés nélküli szabadságra is elmennél, csak ne kelljen vele egy légtérben lenned 5 percnél többet.

Sajnos könnyen belefuthatsz egyikükbe társkeresés során is. Az elején olyan kedves, érdekes, érdeklődő, megértő. Azonnal egy hullámhosszon vagytok, és már a fellegekben érezheted mellette magad.

Kivéve persze, ha ezek a felhők némileg sötétebbek, mint szeretnéd, és egyre közelebb érnek hozzátok, napról napra. Amikor elfelejti az ígéretét, és aztán a sokadikat is. Először még bocsánatot kér, azután már mindent áthárít Rád, hiszen a Te hibád, miattad nem úgy lett, ahogy ő szerette volna.

Először még csak egy rossz napnak tudod be, bal lábbal kelt, és annyi a problémája. Véded őt, még saját magad előtt is. Aztán a rossz napból rossz év lesz.

De melyek voltak azok a jelek, amelyeket nem vettél (vagy nem akartál) észrevenni?

- Bármit teszel, nem tudsz a kedvében járni.

- Bármit teszel, nem elég neki.

- Minden pillanatban meggondolja magát.

- Mindenért Téged okol.

- Szerinte soha semmi nem az ő hibája.

- Mindig bizonytalanságban hagy, semmit nem vehetsz soha biztosra részéről.

- Arra mindig van ideje, hogy biztosítson róla, hogy ő mindent a lehető legjobb tudása szerint tesz, és csakis kettőtökért. De Te mindig elszúrod.

Ez is érdekelhet! - 10 figyelmeztető jel, hogy egy nárcisztikus férfivel randizol

A probléma azzal van, hogy ennek sosincs vége. Az elején még reménykedsz. Bizakodsz, hogy majd holnap, jövőre, minden jobb lesz. De sajnos nem.

Az elején még úgy gondolod, hogy a megértésed, odaadásod, és támogatásod elég lesz. Inkább lenyeled a saját problémáidat, és meg sem szólalsz, csak a béke ne sérüljön.

Aztán eléri, hogy elveszíted a hited önmagadban, elbizonytalanodsz, és szinte beleőrülsz a kapcsolatba. Elhiszed, hogy mindenért tényleg Te vagy a hibás, és aláveted magad az ítéletének.

Nem szabad! Inkább vedd észre a jeleket, és lépj ki, amint lehet. Kérj külső segítséget akár, és távolodj el tőle minél előbb, minél messzebbre. Csak így nyerheted vissza az önbizalmadat, a valódi személyiségedet és állhat helyre az önértékelésed.