Egy hónapig lesz Budapesten Ryan Reynolds és felesége
2024-05-18  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Újabb világsztárok érkeztek Budapestre. A Blikk információi szerint hétfőtől egy hónapon keresztül a szemfüles rajongók bármikor összefuthatnak a hollywoodi álomgyár egyik legviccesebb főhősével, a Deadpool-filmekkel nagyot kaszáló Ryan Reynoldsszal és színésznő feleségével, Blake Lively-vel. Úgy tudjni, a házaspár egy belvárosi szálloda elnöki lakosztályát foglalta le, Lively itt tölti majd az időt négy gyermekükkel a legnagyobb luxusban, míg férje egy a hidegháborús akciófilmet forgat a fővárosban.

– Napok óta hatalmas a készülődés, mert bár megfordultak már híres emberek, világsztárok is a szállodában, azért Ryan Reynolds egészen más kategória.

„A Dunára és Budapest tetőire nyíló, lenyűgöző kilátástól és a kristálycsillároktól, kézzel készített üvegmozaikoktól, egyedi bútoroktól kezdve a márvánnyal burkolt elektromos kandallókig és aranyozott fürdőszobákig semmilyen költséget nem kímélve alakították ki ezt a teret, amely olyan élményt nyújt a vendégeinek, mintha egy királyi palotában lenne az ember” – szól a leírása annak a lakosztálynak, amelyben Reynoldsék élnek a következő hónapban. Ám ha minden a terveik szerint alakul, sokat nem látjuk majd őket.

– Nekik mindennél fontosabb a magánéletük védelme, ezért nagyon szigorú szabályokat vezettek be a szállodában arra a hónapra, amíg itt tartózkodnak – magyarázta egy bennfentes.

A házaspár valóban híres arról, hogy szereti óvni a családi életét a nyilvánosságtól, olyannyira, hogy bár a legkisebb gyermekünk tavaly februárban született, még mindig nem tudni, mi a neve, illetve milyen nemű.

– Még csak véletlenül sem szeretnék azt, hogy kép készüljön a gyerekekről, nagyon védik a három nagyobb lányt is. Éppen ezért előre kikötötték, hogy minden étkezést a lakosztályba kérnek, és amikor elhagyják azt, szigorúan tilos megközelíteni őket vagy akár közös képet kérni bármelyiküktől.

Ez nem is lesz egyszerű, hiszen a lap úgy tudja, a családdal nemcsak bébiszitterek, de biztonsági emberek is utaznak.

– Mivel a gyerekeket nem mutogatják, a kísérők minden gond nélkül el tudnak velük menni bárhova programozni, míg az édesanyjuk nyugodtan élvezheti a luxusszálloda adta lehetőségeket. De egy baseballsapka és egy napszemüveg segítségével Blake Lively is el tud vegyülni, hiszen benne van a pakliban, hogy nem ismerik fel.

Ryan Reynolds egyébként a MayDay című filmet forgatja Budapesten, amelynek másik főszereplője Kenneth Branagh brit színész, az egyik rendezője Jonathan Goldstein, a másik az a John Francis Daley, akit a magyar nézők többet között a Dr. Csont című sorozat pszichiátereként, Dr. Lance Sweetsként ismernek. A filmet március óta készítik, s eddig Montrealban és San Diegóban dolgozott a stáb, a magyarországi munka a forgatás utolsó szakasza.