Egy életre kitart felesége mellett Oláh Gergő
2020-10-06  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Nem szállt el a hírnévtől Oláh Gergő, aki pontosan ugyanazokat az értékeket vallja, mint az X-Faktorban aratott győzelme előtt: az énekes egyszerű gyengeségnek tudja be, ha valaki megcsalja a párját, amit ő maga sosem tenne, hiszen számára a felesége a legfontosabb.

Sosem használná ismertségét csajozásra Oláh Gergő! Az énekes, aki az X-Faktor harmadik szériájában győzedelmeskedett, azt vallja, sosem szédítette meg a siker, de nem is érti, hogy szállhat el valaki attól, ha nagy szépszerűségnek örvend. A számára fontosnak tartott dolgok nem változtak: Oláh Gergő számára első a jó Isten, de a család is rendkívül fontos neki, ahogy az is, hogy megőrizze szerelmének, Nikinek tett fogadalmát – írja a Bors nyomán a Ripost.

– Nem akarok én senkit sem áltatni, nem tökéletes a házasságom, mi is szoktunk veszekedni Nikivel, sőt, van, hogy olykor elmúlik a szerelem... De én nem azért húztam gyűrűt a feleségem ujjára, hogy az ott díszelegjen, hanem hogy egy életen át kitartsak mellette. Azt gondolom, a hűtlenség egyszerű gyengeség, és a legnagyobb butaság továbbállni azért, mert nincs meg a kezdeti láng. Melózni kell, aztán visszajön – mondta a Borsnak az énekes, aki négy gyermek büszke édesapja.

Forrás: Blikk