Dúl a szerelem Bányai Noémi és párja között
2024-02-04  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Bányai Noémi és a 15 évvel idősebb párja közösen álltak kamera elé, hogy menyasszonyként és vőlegényként pózoljanak.

Ahogy azt mi is megírtuk korábban, egymásba szeretett a Sztárban sztár leszek! énekesnője és a Power of Love sztárja. A 23 éves Bányai Noémi és a 38 éves Khalid-Bethlen Ibrahim Imre a tehetségkutató döntője utáni bulin kezdett el jobban megismerkedni egymással, és bár még friss a kapcsolatuk, úgy érzik, ebből akár több is lehet.

"15 év korkülönbség van köztünk, ami egyáltalán nem téma nálunk, mert én is elég éretten gondolkozom, neki pedig van egy örök gyerek énje. Persze, van egy nagyon férfias oldala is, egy igazi úriember, így minden megtalálható benne, ami számomra fontos. Ő az a típusú férfi, akire vágyom" - ecsetelte korábban a csinos lány.

Noémi elmondása szerint nem akarnak kapkodni vagy elsietni semmit, ezért megvárják, mi sül ki ebből, de úgy tűnik, egyre mélyebbek egymás iránt az érzéseik. A párról ugyanis egy igazán meghitt, szerelmes fotósorozat készült, melynek kedvéért esküvői ruhába bújtak.

Az egyértelműen levehető a romantikus képekből, hogy megvan köztük a kémia, hiszen csillogó szemekkel néznek egymásra és rendkívül jól mutatnak menyasszonyként, illetve vőlegényként. Azt egyelőre nem tudni, hogy a kapcsolatuk szintet lépett-e már, de annyi biztos, hogy dúl köztük a szerelem.