Dukai Regina babát vár
2022-08-30  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Gyermeket vár Dukai Regina! A magyar modell a közösségi oldalán egy pocakos fotóval tudatta az örömhírt: az első gyermekével várandós. A poszt tanúsága szerint a karácsonyt már együtt tölthetik majd.

 

A bejegyzést egyébként ide kattintva lehet megnézni. 

A babaváráshoz egyebek mellett Lilu, Iszak Eszter, Hódi Pamela és a szintén várandós Borbély Alexandra is gratuláltak.

Dukai Regina kezét még tavaly decemberben kérte meg a párja, a férfi kilétéről azonban nem lehet sokat tudni, a modell ugyanis még sosem mutatta meg őt a közösségi felületein. Csak annyit lehet tudni, hogy közel négy éve alkotnak egy párt, Regina pedig korábban úgy fogalmazott, nagyon hálás a párjának, aki mindig tudja, éppen mire van szüksége, és a legrosszabb napjain is fel tudja vidítani.

A 39 éves Regina példája nők ezreinek adhat hitet és erőt, ugyanis két éve endometriózist diagnosztizáltak nála, emiatt meg is műtötték. Mint köztudott, a betegség – a méh belső nyálkahártyája a méhüregen kívül is megjelenik – számos fájdalmas és kellemetlen tüneten túl azzal jár, hogy rendkívül megnehezíti a teherbeesést, sőt meddőséggel is járhat. Nem meglepő, hogy csodaként éli meg várandósságát.

Regina egy idő után felhagyott a gyógyszeres kezeléssel, és egy rendkívül szigorú diétával küzdött a betegség ellen, és tartotta életben a reményt, hogy egyszer teherbe eshet.

„Fontos tudnotok, hogy sokszor én is a sötétben tapogatózom és nem biztos, hogy az a tökéletes módszer, amit én alkalmazok azon tanácsok alapján, amiket az elmúlt években hallottam. Diéta...hülyén hangzik, mert valahányszor kimondom, úgy érzem magam, mintha az alakommal lennék elfoglalva és nyilván többnyire ezt is gondolja, aki hallja tőlem. Az endometriózisról biztosan sokat hallottatok már. Fájdalmas menstruációt, fájdalmas közösülést, fokozott vérzést, éles fájdalmat érezhetsz a kismedencében és meddőséget okozhat. Éppen ezért nagyon fontos,hogy amennyiben bármelyiket tapasztalod, azonnal fordulj orvoshoz és meg se állj addig míg meg nem állapítják a kiváltó okot! A diétám nagyon komplikált és néha úgy érzem, lassan csak egy pohár vizet ihatok annak ellenére, hogy nagyon szeretek enni!” – írta a sorstársainak szóló Facebook-bejegyzésében. „Természetesen bennem is van félelem, hogy miként alakul majd emiatt az életem, de mindig bízom a legjobb verzióban!”

A reménye most valóra vált, szülők lesznek titokzatos kedvesével.

Forrás: Blikk