Dudás Miki legyőzte a magánéleti válságát
2024-01-26  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A világbajnok kajakozó mozgalmas évet zárt, hiszen tavaly a fogyása mellett a magánéleti válsága is napi téma volt. Most azonban boldogan gondol vissza az elmúlt időszakra.

Az egykori sportoló nagyon nehéz éven van túl, hiszen modell feleségével, Szigligeti Ivett-tel tavaly szeptember elején jelentették be, hogy külön válnak útjaik, a kétgyermekes édesapa azonban nem adta fel, és a végsőkig küzdött kapcsolatáért, családjáért. A gondok pedig, ahelyett, hogy leterítették volna, csak megerősítették őt. Dudás Miklós összegezte az elmúlt évét, és – a pletykákkal ellentétben – úgy tűnik, a sztárpár nagyon is boldogan éli a mindennapjait.

„Sikeres volt a fogyásom, újra jól érzem magam a bőrömben. A párkapcsolatomat viszont megviselte az, hogy folyamatosan arról cikkeztek, vajon mikor megyünk szét. Ivettet rosszul érintik a pletykák, engem szerencsére nem zavarnak.

Jelentem, minden rendben köztünk a feleségemmel, szeretjük egymást, és szorosabb a kötelék, mint valaha

– tisztázta a dolgokat az egykori sportoló.

A kajakos régebben egy Instagram-történetében azzal indokolta a válásukat, hogy már nem a régi a köztük lévő szerelem, információink szerint pedig mindketten maguk alatt voltak ebben az időszakban. Korábban megtudtuk, hogy a modell volt az, aki két gyermekével elköltözött a közös otthonból a szüleihez, a világbajnok kajakos pedig azért harcolt, hogy visszakaphassa a feleségét.