Dobó Ági a családbővítésről vallott
2024-02-03  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Dobó Áginak nem titkolt vágya, hogy ismét kismama lehessen. Mint mondta, szeretné érettebb fejjel is megélni a várandósságot, így elképzelhető, hogy a közeljövőben bővül a családjuk.

Dobó Ági és Kis Csaba már háromszor is összeházasodtak, hamarosan pedig érkezik hozzájuk a harmadik gyermek is. A sztárpár közel 15 éve éve van együtt, az először tervezett esküvőjüket pedig még a koronavírus-járvány húzta keresztbe. 2021 novemberében aztán szűk körben keltek egybe, majd 2022 júliusában hatalmas lagzi keretein belül álltak ismét oltár elé. A szerelem még mindig lángol közöttük, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy már gondolkoztak a családbővítésen a két kisfiuk születése után. Az édesanyát a korlátozott ideig elérhető Instagram-sztorijában kérdezték arról, akarnak-e harmadik gyermeket, mire Ági helyeselt.

"Igen, szeretnék, ezt mostanra biztosan tudom. Szeretnék, még várandós lenni egyszer, szeretnék babaillatot a házban, szeretném érettebb fejjel, lélekkel megélni az anyaság minden pillanatát. Szeretném a fiaim legnagyobb vágyát is teljesíteni ezáltal... Azt viszont, hogy mikor, vagy azt, hogy egyáltalán be is vállalnánk a harmadik gyermeket, na azt nem tudom egyelőre..." - vallotta be őszintén a 35 éves modell.