Détár Enikőék közel 10 év után tervezik az esküvőt
2023-07-29  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Détár Enikő már kilenc és fél éve van együtt jelenlegi párjával, akit – mint elmondta – akkor ismert meg, amikor a legkevésbé számított arra, hogy a szerelem betoppan az életébe. Ennek fényében a színésznő az elején nem jósolt sok jövőt a kapcsolatuknak.

„Ma is óvatos vagyok; csak azt tudom, amin már túl vagyunk együtt. Amikor összehozott bennünket az élet, mindketten válófélben voltunk, szétesett az életünk. Azt mondtam Péternek, hogy ha bármelyikünk úgy érzi, szakítani akar, csak annyit mondjon a másiknak: 'köszi!' Néhány hét után is azzal cukkoltam, hogy »szerintem nem te fogsz kitolni a Kerepesibe!« (A budapesti Fiumei úti sírkert régi neve – A szerk.) Tisztában voltam a köztünk lévő korkülönbséggel is, de csak telt az idő, Péter meg frappáns válasszal reagált: igényt tart a Kerepesi-bérletre!” – árulta el a színésznő, aki egy szépséggel kapcsolatos fórumon ismerte meg Kiss Pétert. Bár az előadások alatt mosolygott, a szünetekben látszott, hogy épp egy nehéz időszakon megy keresztül.

„Egy standhoz lettünk beosztva, váltottunk néhány mondatot. Látta rajtam, hogy nem vagyok túl jól, fájt a vállam, kilépegettem a tűsarkúból. Meghívott egy kávéra.

Alapvetően bratyizós vagyok, de vele valamiért nagyon zavarban voltam, mint egy idióta kamaszlány. Ezt jelnek éreztem.

Amikor a rendezvénynek vége lett, egy percen múlott, hogy nem kerültük el egymást. Akkor nyakatekert módon kértem el a számát, mivel közben kiderült, hogy tud masszírozni is. Úgy éreztem, magától nem lépett volna. Később rám írt egy szemtelen üzenetet. Gyűlölök sms-t írni, de úgy felbosszantott, hogy csak úgy füstölt a kezem alatt a billentyűzet. Így kezdődött” – mesélte Enikő, akiről a párja nem gondolta volna, hogy érdeklődik iránta.

„Az elején el sem hittem, hogy szóba áll velem! Főleg azt szerettem benne, hogy itthon nem díva! Amilyen anya, amilyen partner és társ, azt szeretem igazán! Nem kényelmesedünk bele a kapcsolatba, de itthon azok lehetünk, akik valójában vagyunk. Nem is beszélve arról, milyen fárasztó viselni ezeket a csillogó jelmezeket! Van köztünk ritmuskülönbség: én nyugisabb típus vagyok, Enci sokszor még gyorsabb tempót diktálna. Egyszerűen azt éreztem, és érzem most is, hogy jó Enci mellett, hogy megérkeztem. Hogy mi a titok? Minőségi idő és osztatlan figyelem” – árulta el Péter, hozzátéve: ritkán van, hogy 48 óránál többet töltenek együtt, ugyanis különböző az időbeosztásuk. Enikő azonban elmondta, hogy a párja akár hajnalig is fent marad, hogy egy kis időt tölthessenek együtt.

Előadás után mindig megvár, legyen szó akár hajnali háromról. Hosszasan beszélgetünk a teraszon. Bármi bánt vagy bosszant, neki elmondhatom

– mondta, majd szót ejtett arról is, terveznek-e esküvőt.

„Szerelmi házasságom volt, és mindent megadott, amit egy házasság adhat: van két egészséges és okos gyermekem. Az már egyszer megvolt. Nekem ez így jó, ahogy most vagyunk Péterrel. Azt mondtam neki, el tudnám képzelni egy buddhista pap áldását és egy bulit, de az se fontos. Nem tökéletes a kapcsolatunk, de ebben mi jól vagyunk” – árulta el.