Détár Enikő válásáról mesélt
2017-03-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Détár Enikő nemrég bevallotta, hogy szakember segítsége nélkül nem tudta volna feldolgozni válását Rékasi Károllyal. A színésznő elmondása szerint barátnői is sokat segítettek neki a válása után, azonban szüksége volt a pszichológusra is.

- Sokan titkolják, ha szakemberhez fordulnak a lelki problémák megoldásához, de nincs ebben semmi szégyellnivaló - mondta a Bestnek Enikő.

A segítség azért is volt lényeges, mivel lelki fájdalmait új kapcsolatába is magával vitte.

- A sebeket, amiket a házasságomban kaptam, én is kivetítettem az új kapcsolatomra. A vélt és valós sérelmeimet is rázúdítottam Péterre. Ahhoz, hogy ezt felismerjem, nekem pszichológus segítsége kellett - árulta el Enikő a lapnak.- A fejemre kellett koppintani, hogy ne mondjam napjában tízszer a páromnak: "Na ma este még ide jössz aludni hozzám vagy lelépsz?". Ez nálam önvédelem volt, és tudom, hogy Péter semmiről sem tehetett.

A színésznő már jobban kezeli a válását, de még mindig tart tőle, hogy újból át kell élnie egy szakítást.

- Szerencsére sikerült visszafognom magam, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy néha nem kérdezem meg: vehetek-e jövő hétre még páros mozijegyet - vallotta be.Forrás: Blikk