Alekosz megmutatta új szerelmét
2017-03-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem Alekoszra rátalált a szerelem. Nőnap alkalmából igen kedves, érzelmes bejegyzést tett közzé a közösségi oldalán, ahol dicsérte a 24 éves Anettet. A kiírás minden szava aranyat ér, akár még ihletet is meríthetnek az urak, hogyan kedveskedjenek szívük választottjának egy jelesebb napon.- Minek után, Baukó Éva plátói szerelmem elhagyott engem, mást választott, úgy éreztem, hogy nekem is kijár a boldogság! Ezért, személyemre szabtam a boldogságomat, a választottamat, Anett személyében, aki hozzám illően 24 évével, odaadásával, életenergiájával, olyan érzelmeket keltett életre bennem, amelyekben azt hittem, már nem lesz részem többé. Elkápráztatott a szépségével! - írta a kép alá Alekosz.

- Természetesen, fotó alapján választottam ki őt, amely fotóban minden benne volt ahhoz, hogy Istennői státuszba emelhessem őt, piedesztálra asztalomon, fölüdülés látványává borom mellé, ágyasaim legfőbb istennőévé! Egy hónapja a paradicsomban érzem magam, a legtökéletesebb női vizualitásom tárgyát képezi ő, kéréseimet föltétel nélkül végrehajtja, utasításaimban határozottságomat látja. - nyilatkozta Alekosz.

- A közelgő nőnap alkalmából Anett megajándékozott engem a legcsodálatosabb dologgal, amit férfi csak kívánhat, Istennőként, Istenné tett engem. Cézárnak érzem magam! - mondta Alekosz.Forrás: Blikk