Dér Heni elmondta, hogyan éli meg a kismamaságot
2021-02-22  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Várandóssága harmadik trimeszteréhez érkezett Dér Heni, aki a közösségi oldalán őszintén vallott arról, hogyan éli meg a kismamaságot.

 

Úgy tűnik, boldogan telik a babavárás Dér Heninél! Az énekesnő tavaly október végén jelentette be, hogy párjával, Bakos Gergővel – aki azóta feleségül is vette – egy fájdalmas vetélést követően szülői örömök elé néznek. Azóta kiderült, hogy az énekesnő egy kisfiút hord a szíve alatt, akit Bendegúznak neveznek majd. Dér Heni, aki a közösségi oldalán gyakran ír a várandósságáról, a képei alapján valósággal kivirult, amióta áldott állapotban van. Most már a harmadik trimeszterben jár, emiatt jelentkezett be az Instagram-oldalán.

„Nem is tudom mit mondjak... Elkezdődött az utolsó harmad... Ez szerintem a fotón is látszik” – írta a közösségi oldalán Dér Heni, aki néhány hashtag formájában arról is említést tett, hogy mostanra sűrűbben kell megállnia pihenni, sokszor eszik, de keveset, mert úgy érzi, semmi nem fér a gyomrába, de még így is imádja, hogy várandós. Hozzátette: nem bánja azt sem, amikor a kisfia, Bendegúz éjszakánként felébreszti őt azzal, hogy mocorog a pocakjában, majd reggelig rugdalózik.

Forrás: Blikk