Bereczki Zoltán újra apa lesz
2021-02-22  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Csodálatos örömhír: újra apa lesz Bereczki Zoltán (44)! A színművész és kedvese, Bata Éva (34) színésznő a Blikk információi szerint az év második felére várja első közös gyermeküket. A két művésszel szinte madarat lehetne fogatni a boldogságtól, hiszen gyermekük érkezése a két évvel ezelőtt kezdődő hatalmas szerelmük igazi beteljesülése.

 

– Valóban igaz a hír. Mindenki nagyon boldog és mindenki nagyon jól van – erősítette meg szűkszavúan a közös baba érkezését Bereczki Zoltán menedzsere, Ferenczi Orsolya, aki részleteket nem szeretett volna elárulni, ahogy Éva és Zoli sem kívánta kommentálni a Blikk értesüléseit.

Színházi berkekből azonban kicsivel többet tudott meg a Blikk, hiszen ott egy ideje már sugdolóztak arról, még az idén megérkezhet máig lángoló szerelmük gyümölcse.

– Éva túl van az első trimeszteren, azaz a harmadik hónapon, így lassan már látható is, hogy babát hord a szíve alatt. Éppen ezért egy szakmai döntést is meg kellett hoznia, minden olyan színházban, ahol játszik, jelezte, hogy ha a következő hetekben, hónapokban, amennyiben beindul esetleg a színházi élet, akkor nem tudja vállalni a szerepeit, ugyanis egy sokkal nagyobb feladat vár rá idén – árulta el a Blikk informátora, aki szerint csak idő kérdése volt, hogy Bereczki Zoltán és Bata Éva családot alapítson, hiszen ritka nagy szerelem az övék, amely két éve, a Centrál Színház Igenek és nemek című előadásának próbáin kezdődött.

Korábban a színész arról beszélt, már az első találkozásukkor érezte, valami megváltozott az életében.

– Akkor volt egy pillanat, egy kézfogás, amit nemcsak a tenyeremmel éreztem, hanem a gerincemen is végigfutott. Nem tudtam, hogy ebből szerelem lesz, de reméltem – fogalmazott a hot! magazinnak Bereczki, aki a kedvesével a reflektorfénytől távol éli mindennapjait, keveset tudni a kapcsolatukról, amelynek szerves része az előző házasságában született kislánya, Zorka is.

– A karantén, az összezártság megerősítette a kapcsolatukat, mindketten rájöttek, milyen erős érzelmek kötik össze őket – mondta a Blikk informátora a két színész szerelméről, amelyet hamarosan tovább erősíthet az érkező közös gyermek.

Forrás: Blikk