Demcsák Zsuzsa először állt kamera elé új férjével
2019-08-03  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Eddig televízióban nem szerepeltek együtt, egészen mostanáig. Demcsák Zsuzsa indiai férje Magyarországra érkezését csak egy-egy fotó és szűkszavú válasz erősítette meg – eddig. A Tényeknek meséltek megismerkedésükről és közös terveikről.

Zsuzsa az Ázsia expressz forgatásán ismerkedett meg Krishannal, aki a külföldi stáb tagja volt. Sri Lankán forgattak, amikor egy kellemetlen incidens miatt két hétre le kellett állni forgatással. A stáb egyik vacsoráján találkoztak. Zsuzsa rögtön szerelembe esett. Olyannyira, hogy még ott össze is házasodtak.

Demcsak Zsuzsa ferje

„Amikor azt érzed, hogy minden egyes porcikáddal elfogadnak. Minden egyes sejteddel elfogadnak. Akkor az szerintem egy tökéletes dolog és ilyen még soha nem volt az életemben. Tehát én azt tudom mondani, hogy ő tulajdonképpen az első férjem” – nyilatkozta Zsuzsa, akinek újdonsült férje négy évvel fiatalabb nála. Ám a 36 éves férfit nem érdekli a korkülönbség. Azt mondja, Indiában azt sem tartják fontosnak, hogy csak pár hónapja ismerik egymást a szerelmesek. „A kor nekem egyáltalán nem számít. Csak az az érzés, hogy Zsuzsa boldog és nyugodt legyen mellettem. Én mindent elkövetek ennek érdekében” – nyilatkozta Krishan.

Zsuzsának az elmúlt évek leginkább a magánéleti problémákról szóltak. Volt férje rendszeresen bántalmazta őt. Évekig pereskedtek, mire kimondták a válást. Legutóbb arról szóltak a hírek, hogy három évre bevonták a jogosítványát, és 700 ezer forintos bírságot szabtak ki rá, mert június elején ittasan, jogosítvány nélkül vezetett. Zsuzsa mindent elmondott a férjének az életéről, nincsenek titkai előtte, de Krishant nem érdeklik a bulvár pletykái. „Ez engem nem érdekel. Nekem csak ő a fontos” – mondta.

Zsuzsa tíz éve nem élt együtt a gyermekein kívül senkivel. Krishan az első. Szerelem ide vagy oda, az együttélés szabályai egyiküknek sem lesz könnyűek. Krishan egy hithű, szabálykövető hindu férfi, így vannak dolgok, amiket Zsuzsának be kell tartania, még akkor is, ha a férje nem szeretné a szokásait az új családjára erőltetni.

A párnak a hivatalos esküvővel még várnia kell, mert a férfi nemrégiben veszítette el az édesanyját, így a gyászév leteltéig nem lehet esküvőt tartani, a családdal ünnepelni.

Forrás: Blikk