Debreczeni Zita őszintén vallott várandósságáról
2020-04-05  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Februárban robbant a hír, miszerint Gianni Annoni és Debreczeni Zita kisbabát várnak. A boldog kismama eddig nem nyilatkozott terhességéről, sokáig megpróbálta titokba tartani, azonban most a RTL Klub Fókuszában boldogan mesélt az állapotáról.

"Még mindig hihetetlen kicsit, próbálom fejben összetenni, hogy milyen ruhát vegyek esetleg már neki, milyen legyen a szobája, milyen legyen a fala. Ezek még mindig hihetetlen dolgok" – mesélte boldogan a Zita.

A sztárpár mögött nehéz időszak áll, ezért is fél még mindig róla beszélni Zita. Elárulta, óvatosan kezeli a helyzetet, idő kell neki ahhoz, hogy az elmúlt évekről beszélni tudjon. Várta már a kritikus három hónap leteltét, hogy visszaállhasson a munkába, ám most szigorúan betartja a karantén szabályait. Januárban egyetlen kitérőt tett, méghozzá azért, mert a Barátok köztben vállalt szerepet üzletasszonyként.

„Kíváncsi vagyok az arcára, a kezére, a lábára, a bőrére, a szemére, mindenére kíváncsi vagyok. Egyáltalán nem érdekel, hogy meghízom, nem hízom, milyen lesz a bőröm, kit érdekel” – fejtette ki kismama az RTL -nek.

Forrás: Blikk