Dárdai Blanka és L.L. Junior kapcsolata sem fenékig tejfel
2023-05-06  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Dárdai Blanka és L.L. Junior már több mint fél éve alkot egy párt. Kapcsolatukról ritkán beszélnek, ám most az énekesnő elárulta, bizony nekik is vannak nehézségeik a mindennapokban.

Az X-Faktor felfedezettje, Dárdai Blanka szerint ő és párja két külön világ, de vannak dolgok, amiben nagyon hasonlítanak. Kettejük kapcsolatában a kívülállók csak a húsz év korkülönbséget látják, amit ők a hétköznapokban egyáltalán nem érzékelnek, sőt Blanka olykor tininek látja szerelmét. Az idilli pillanatok mellett természetesen közöttük is akadnak nehézségek, de ezeket jól tudják kezelni.

– Nehéz életszakaszunk van. Külön-külön is vannak elintézendő dolgaink, és a minőségi idő most annyi, hogy ott vagyok vagy ő átjön és egymással tudunk beszélgetni. Most, hogy Dominikán voltunk, egy hónapig nem tudtuk kikerülni a problémákat, úgyhogy leraktuk a kapcsolatunk első, nagyon erős tégláját. Ez nagyon jót tett nekünk, és visszajönni is jó volt. Most értem meg, hogy egy párkapcsolatban miket kell levetkőzni, miket kell levetkőztetni, és azt, hogy miként indul egy felnőttkapcsolat. Korábban is voltak kapcsolataim, de nagyon sok mindent most értek meg – vallott Lilu YouTube-műsorában Blanka, aki azt is elárulta, Junior miként viszonyul az ő munkásságához:

Nagyon tisztel minden szempontból. Rajong a kis videóimért, a dalaimat egyesével meghallgatta, tartott egy olyan napot, amikor leült és a szövegeimet elemezte.