Csuti elmondta, mit gondol Kulcsár Edina első daláról
2022-01-27  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Máris százezerek látták Kulcsár Edina első zenés klipjét a legnagyobb videómegosztó portálon. A frissen készült dal pikantériája, hogy a szövege nem titkoltan Csutihoz szól, a modell a szakításukat énekli meg.„Egyetlen szó, ami jobbá tenne minden érintést /De ellened szól, hogy a lelkemmel hogy viselkedtél / Én csalódtam benned, nincsen már lentebb / Elkéstél mindennel, mi már nem leszünk rendben...” – foglalta dalba keserűségét Edina, aki egészen január elejéig azt mutatta a nyilvánosságnak, hogy menthető a házassága. Erre is utal a számban:

„ De nem vagyok gyenge, én nem vagyok gyenge, mosolygok és eljátszom, hogy minden rendben”.Az újdonsült énekesnő egykori párját nem érte váratlanul a dal megjelenése, történések előtt ugyanakkor értetlenül áll.

- Ismertem a dalszöveget, nagyon sokszor velem gyakorolta. Nem ért meglepetésként – árulta el a Blikknek Csuti, akinek hangján érezhető volt, hogy nincs elragadtatva a klip üzenetétől.

Edina régóta dédelgetett álma volt az énekesnői karrier, ami a jelek szerint teljesül. Rapper szerelme, G.w.M mindenben támogatja az egykori szépségkirálynőt, így új klipje forgatásán is producerként közreműködött.

Forrás: Blikk