Csúszik Demcsák Zsuzsáék esküvője
2020-02-13  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Bár a háttérben már elkezdték szervezni az esküvőt, a Ripost azt állítja, hogyDemcsák Zsuzsa és indiai szerelme újabb akadályba ütközött, így egy darabig még biztosan nem állhatnak oltár elé. A műsorvezető még az Ázsia Expressz 2 című műsor forgatása alatt ismerte meg kedvesét, akivel már tavaly augusztusban össze akarta kötni az életét, ám erre nem került sor, házasságkötésükhöz ugyanis jónéhány iratra szükségük van. Úgy tudni, Krishan tavaly októberben ezt el is intézte Indiában, ám a menyegző időpontjáról azóta sem nyilatkoztak.

A Ripost most úgy értesült, várva várt esküvőjük ismét Krishan papírjai miatt csúszik. A lap azt állítja, Demcsák Zsuzsa szerelmének a frigy érdekében ismét vissza kell utaznia Indiába.

– Nemrégiben az egyik belvárosi kerület önkormányzatánál jártam, ahol egy közeli ismerősöm dolgozik, s éppen belefutottam a távozó Demcsák Zsuzsába és az indiai férfiba. Mit mondjak, nem voltak éppen jókedvűek. Természetesen rákérdeztem a barátnőmnél, mi történt, és persze, ő hamar ki is derítette a dolgot. Azt mondták neki, hogy valami gond van a papírokkal, ezért az anyakönyvvezető nem adhatja össze őket. Meg is értem, hogy zaklatottak, hiszen ahogy olvastam, már rengeteg mindent megtettek annak érdekében, hogy házasok lehessenek... – árulta el a Ripostnak egy informátor.

 

Demcsák Zsuzsa egyik közeli ismerőse hasonlóan nyilatkozott a lapnak.

– Úgy hallottam, Krishannak megint haza kell mennie Indiába, hogy elrendezzen valamit az esküvő előtt. Ez biztosan komoly érvágás lehet nekik, hiszen egy ilyen utazás nem olcsó mulatság, és egyszer már kifizették a repülőjegyeket oda-vissza, mióta a pasi itt él... Most kezdhetik elölről az egészet, így itt esküvő a közeljövőben biztosan nem lesz – fogalmazott a lapnak az ismerős, aki szerint Zsuzsa nagyon bezárkózott a körülötte kialakult botrányok miatt.

A lap továbbá azt írja: Demcsákék a családegyesítési eljárást sem indíthatják el házasságkötés nélkül, ennek hiányában Krishan Magyarországon csak turistaként lehet jelen, legfeljebb 90 napig, utána új vízumot kell kérnie Indiában.

Forrás: Blikk