Csepregi Éva még nem áll készen egy új szerelemre
2020-02-13  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Csepregi Évát (66) nemcsak a rajongói imádják, de udvarlója is akad bőven. A Neoton Família frontasszonyának jó pár éve ért véget egy hosszú, 15 éves kapcsolata, ám azóta sem érkezett olyan társ az életébe, aki mellett szeretne megállapodni.

– Az az igazság, hogy nekem kell még egy kis idő. Még nem állok készen egy új szerelemre, még nincs helye az életemben egy új kapcsolatnak. Még egyedüllétre van szükségem, de hogy meddig, azt én sem tudom. Ezeket a dolgokat nem szabad siettetni – árulta el az Álarcos énekes című műsor első leleplezettje, amikor a Blikk szerkesztőségének vendége volt.

 

Pedig az énekesnő kegyeit sok rajongója keresné.

– Igazából nem zárok ki csak azért valakit, mert a rajongóm. A volt párom is színpadhoz közeli ember volt, szóval számomra ez nem probléma. Persze, egy rajongónál mérlegelni kell, hogy valóban rám kíváncsi-e, vagy arra a Csepregi Évára, akit ő a színpadon lát. Sok mindentől függ a párválasztás, de nálam ez most nem aktuális téma – mondta Csepregi, aki csalódott volt, hogy elsőként kellett távoznia az RTL Klub show-műsorából, ám bármikor újra belevágna egy ilyen kalandba.

 

– Sokaktól megkaptam, hogy egy ilyen életmű és ennyi koncert, lemez után miért vállaltam olyan szerepet, mert a kaptafánál kellett volna maradnom, de én szeretem a kihívásokat, az újdonságokat. Ezért egy pillanatra sem bántam meg, hogy igent mondtam, még ha a nyomozók véleménye vagy kritikája egy kicsit rosszul is esett, bár úgy vagyok vele, hogy az a Pandának szólt – folytatta Éva, akinek nehéz volt titkot tartania, még a fiának, Dávidnak (27) sem árulta el, hogy benne lesz a műsorban.

– Dáviddal nagy szerencsém van, mert nagyon közel állunk egymáshoz. Szerencsére sosem volt nehezebb időszakunk, lázadó korszaka sem volt, és ha bármi probléma van, azt is jól kezeljük. Anyaként sok mindenre vigyázok, például sosem szólok bele párválasztási, anyagi vagy a jövőjét illető kérdésekbe, és csak akkor adok tanácsot, ha kéri – mondta az énekesnő.Forrás: Blikk