Csúnya véget ért Mikó Fanni szépségkirálynő kapcsolata
2020-01-15  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Gyerekkori szerelem ért véget Mikó Fanni életében éppen azután, hogy megnyerte a Fásy Ádám nevével fémjelzett a Magyarok Világszépe versenyt.


A Miss Intercontinentalon is diadalmaskodó szépségkirálynő a Blikk szerkesztőség vendége volt, ahol elárulta, hogy nagyon megrázta a szakítás, hatalmasat csalódott egykori párjában.

– Túl vagyok egy hosszú párkapcsolaton, ami elég csúnyán zárult – kezdte a világszép Fanni, s hozzátette, nem szeretné újra feleleveníteni a történteket, éppen ezért részleteket sem árult el, azt azonban nem tagadta, roppant nehéz időszakon van túl. 

– Hatalmas gyerekkori szerelem volt, több mint öt évig tartott. Nem azt kaptam, amit érdemeltem tőle, de valamiért így kellett lennie. Az időzítés sem véletlen, mert a hazai verseny végén történt a szakítás, a világversenyre pedig már úgy mentem neki, hogy bizonyítani akarok neki is, de főként magamnak. A Fásy családnak nagyon hálás vagyok, mert mellettem volt, és segítettek túljutni a válságon.

Fásy Ádám mellett felesége, Marika és lányuk, Zsüliett is fogta Fanni kezét a nehéz időszakban. Még az egyiptomi versenyre is elutaztak hozzá, hogy támogassák.

– Amikor egyedül volt, megsajnáltuk és szeretettel, támogatással vettük körbe. Fontos volt nekünk, hogy úgy vágjon neki a versenynek, hogy lélekben megerősödik előtte – mondta Ádám, aki feleségével a Blikk szerkesztőségébe is elkísérte a szépségkirálynőt.

– Már megbocsátottam neki, de az biztos, hogy a jövőben nekünk már nincs közös utunk – szögezte le Fanni, és azt is elárulta, már más férfiért dobog a szíve.

 

A Fannival készült Sztárchat megnézhető itt:Forrás: Blikk