Csordás Ákos nyáron feleségül veszi szerelmét
2020-02-12  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Nyáron feleségül veszi szerelmét Csordás Ákos. Az énekes nagyon várja az esküvőt, ám addig sem ül tétlenül, szeretne tökéletes formába kerülni a lagzira, ezért kőkemény edzésbe kezdett.

– Három éve vagyok együtt Kingával, fél éve jegyeztem el. Utána felgyorsultak az események, szinte egyből helyszíneket kerestünk, és szerencsére hamar meg is találtuk – árulta el a Blikknek a 2013-as X-Faktor versenyzője.

 

Ákos megsúgta, a lagzi a fővárosban lesz júniusban.

– Csak a család és a szűk baráti kör lesz ott, de így is nagyjából hatvan vendégünk lesz. Kinga nagyon kreatív, így sok mindent nyugodt szívvel bízok rá. Még a nászút célpontját kell kiválasztanunk, de az biztos, hogy valamelyik ázsiai országba szeretnénk elmenni. Szeretjük az aktív pihenést, szívesen kirándulunk, de a tengerparti strandolás is kihagyhatatlan – mondta Csordás Ákos.

Az énekes és kedvese nem- csak a nagy napot, hanem a jövőjüket is megtervezte: szeretnének minél korábban családot alapítani, Ákos ugyanis fiatalon válna édesapává.

– A babavállalás a rövid távú terveink közt szerepel, sőt több gyermeket is szeretnénk. Reméljük, mihamarabb megadatik, amire vágyunk. Pontosan ezért döntöttem úgy tavaly, hogy leszerelek a rendőrségnél, mert szeretnék otthon lenni az esti fürdetéskor és több időt akarok tölteni a családommal – mondta Ákos, aki korábban az V. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozója volt.

Civil szakmáját már megtalálta, ám a tehetségkutatóban mackós alkatúnak megismert énekes a súlyával még sokat küzd. Néhány éve 30 kilót leadott, ám az elveszített kilogrammok azóta visszatértek.

 

– Ahogy megismertem Kingát, és boldog, kiegyensúlyozott lett az életem, egyből újra felszaladtak a kilók. Tavaly óta újra kempózom, versenyekre is járok, emellett edzem és az étkezésre is odafigyelek. Úgy állnék oltár elé, mint a 2020-as év legjobb vőlegénye – mondta nevetve Csordás Ákos. – Régebben volt egy kis komplexusom a külsőm miatt, de a cél most az, hogy jól érezzem magam, ha tükörbe nézek!


Bár civil szakmája van, és a sport is visszatért az életébe, Csordás Ákos nem hagyott fel az énekléssel sem.– Nem ebből akarok megélni, hanem szeretek énekelni, a közönség pedig kedveli a dalaimat – magyarázta Ákos. – A komáromi lovas színház tagja is vagyok, szóval nem hagytam el a művészet világát sem.

Forrás: Blikk