12 év házasság után válik Erzsébet királynő unokája
2020-02-12  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Peter Phillips kanadai felesége, Autumn nemrégiben nyújtotta be a válókeresetet. Döntésére a hírek szerint Harry hercegék is hatással lehettek.

 

Nincs könnyű éve a brit királyi családnak. András herceg körül tavaly decemberben robbant ki a Jeffrey Eppsteinhoz is köthető szexuális zaklatásos botrány. Majd januárban Harry herceg és felesége, Meghan hercegné tartották lázban a brit sajtót, miután bejelentették, visszavonulnak az aktív királyi élettől, függetlenedni szeretnének a Buckingham-palotától, idejük nagy részét pedig London mellett Kanadában töltenék, ahol egyébként jelenleg is tartózkodnak.

Néhány nappal ezelőtt az is kiderült, hogy Anna hercegnő fiának, Peter Phillipsnek zátonyra futott 12 éve tartó házassága. A válókeresetet a kanadai születésű feleség, Autumn adta be, aki a hírek szerint úgy döntött, a lányaival szeretne hazaköltözni Kanadába. A válás azonban nem csak Petert, hanem a királynőt is megviselte. Legidősebb unokájának feleségével ugyanis a Daily Mail beszámolói szerint sok időt töltött a 92 éves uralkodó.

 

A brit lap emellett azt is tudni véli, hogy Peter Phillips feleségét Harry hercegék döntése is befolyásolhatta. „Ha Harryék is megléphették azt, hogy Kanadába költöznek, talán Autumn azt gondolta, ő is leléphet. Ez a feltevés nem feltétlenül fair Autumnnel szemben, de ez az ok is ott lehet döntése hátterében” ­ – mondta egy, a királyi családhoz közel álló forrás.

Peter és Autumn, akik viszonylag keveset szerepeltek a sajtóban, legutóbb tavaly szeptemberben jelent meg együtt a nyilvánosság előtt. Már a királyi család hagyományos karácsonyi ünnepségén sem vettek részt Sandrighamben – írja a Daily Mail.

Forrás: Blikk