Csobot Adél és Istenes Bence elárulták, mi a titka a kapcsolatuknak
2020-10-23  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Istenes Bence és párja, Csobot Adél örök fiatalok. Sugárzik belőlük a jókedv és néha még bohókásnak is tűnhetnek, de a szórakoztató mindennapok mellett tudatosan építik karrierjüket és magánéletüket egyaránt. Ha kell a kapcsolatukat is új alapokra helyezik, hogy minden jól működjön.

 

Mind a ketten rendkívül határozott személyiségek, és ez sokszor okozott már közöttük feszültséget. A kapcsolatuk hajnalán egyszer már szakítottak is. Majd újra egymásra találtak és az idő őket igazolta, amit bizonyít a két gyönyörű gyermekük, és a hét éve tartó szerelem.

"Ha két embernek közös útja van, közösen fejlődnek, akkor ez egy nagyon hosszan, akár egy életen át tartó kapcsolat is lehet" - mondta Bence a Story magazinnak.

Dolgoztak már együtt az X-faktorban, részt vettek a Nyerőpáros című műsorban és most az Álarcos énekesben is együtt szerepelnek. Igaz Adél a zsűritagok között, míg Bence a színpadon 'attrakciózik'.

Adásról-adásra szemtanúi lehetünk hogyan viccelődnek, csipkelődnek egymással. A fiatal anyuka rendszeresen elmondja éppen melyik jelmez rabolta el a szívét, Bence pedig már csókolózott a Kakassal is. Ráadásul Adél és zsűritársa, Sebestyén Balázs között mennek a tippelgetések, hogy vajon melyik maszk mögött rejtőzhet a férfi egyik exe.

 

Az énekesnő szerint a legfontosabb, hogy tudnak magukon nevetni.

"A forgatás alatt szinte végig érezhető kis civódás az Álarcos énekesnek, a show-nak szól" - mondja Adél. Ezekben az éles helyzetekben, a felfokozott hangulatban ők elsősorban a szórakoztatást látják.

Ők nemcsak a képernyőn, több tízezer néző előtt ilyenek. Nem hazudtolják meg önmagukat, a szerelmes pár a baráti társaságaikban is pontosan így szokott viselkedni. Imádnak viccelődni, és huncutul kicsit húzni egymást.

"A kapcsolatunk egyik fő pillére a humor és az irónia" - mondja Adél.

Bence szerint sokszor hazaviszik a munkát, viszont semmilyen rossz érzés nem párosul mellé. Mivel mind a ketten élvezetüket lelik a tippelgetésben, hogy vajon kik rejtőzhetnek egy-egy maszk mögött.

Forrás: Blikk