Ördög Nóra elárulta, miért nem vállal több gyermeket
2020-10-23  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Házasságáról, gyermekeiről, munkájáról mesélt Ördög Nóra. Kiderült az is, hogy szeretnék-e bővíteni a családjukat.A műsorvezetőnő elárulta, az ő kapcsolatuk sem tökéletes Nánási Pállal. Vannak konfliktusaik, de közös céljuk megtalálni ezekre a megoldást. Szerinte a boldog házasság titka a kölcsönös tisztelet, szeretet és a szerelem. Bár alapos szervezést igényel, a romantika 10 év után is él kapcsolatukban.

Eleinte sok támadás érte őket amiatt, hogy megosztják életüket rajongóikkal. Elmondta, a meddőség és lombikprogram kapcsán döntöttek úgy, hogy nem akarják rejtegetni a valóságot és próbálják a lehető legtermészetesebben kezelni az ismertséget.

"Inkább élek őszintén, felszabadultan, és vállalom a kritikát" - mondta a HOT! magazinnak adott interjúban Nóri. Anyaként úgy gondolja, gyermekeiket is fel kell erre készítenie. "Nem szerettük volna burokban nevelni őket, amiből majd tinédzserként kijönnek, és rácsodálkoznak a világra" - magyarázta.

Bár hamarosan 40 éves lesz, nem aggódik a kora miatt, hiszen rengeteg izgalmas dolog történt vele eddigi élete során. Azt is elárulta, hogy a családbővítés nincs tervbe véve náluk - jelen pillanatban nem vállalnának több gyereket.

 

"Így is rendkívül törékeny az egyensúly, amit a munkánk és a családunk között megteremtettünk, butaság lenne kockáztatni ezt a balanszot."

Ördög Nóra jelenleg a Dancing with the Stars című műsorban zsűrizik, emellett számos más elfoglaltsága is van. Bár próbálják úgy összeszervezni életüket, hogy a lehető legkönnyebb legyen, beismerte: sokszor túlvállalja magát.

Forrás: Blikk