Csak nem békül Marics Peti és Tóth Andi?!
2023-04-13  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Néhány nappal ezelőtt bombaként robbant a hír, hogy szakított egymással Tóth Andi és Marics Peti. Az elválásuk nem is volt éppen csendes, legalábbis az énekesnő a közösségi oldalán posztolt egy videót, amiből kiderült, ő tette ki a ValMar duó énekesének szűrét.

Bár Peti nem szólalt meg a szakításról, annyit tudni lehetett, hogy már el is költözött az Andival való közös otthonából. A fiataloknak azonban nincs egyszerű dolga, hiszen mindketten ott ülnek a Sztárban Sztár zsűrijében, az utolsó néhány adásban pedig már feltűnően fagyos volt köztük a levegő, sőt egy-egy beszólást is elejtettek egymás irányába.

A műsor végső döntőjében azonban történt valami, amiből arra lehet következtetni, hogy a páros között megtörni látszik a jég, a rajongók jogosan tehetik fel a kérdést: akár még ki is békülhetnek?

Az óminózus pillanatra azt követően került sor, hogy Oláh Ibolya Tina Turnerként robbantotta fel a színpadot, Marircs Peti az értékelésénél ugyanis arról beszélt, hogy van a zsűriben egy középsz*r Tina Turner és egy fenomenális – utalva ezzel vélhetően arra, hogy ő maga is bújt a rocknagyi bőrébe annak idején a Sztárban Sztár műsorában, de Tóth Andi is alakíthatta a legendás énekesnőt, a produkciója pedig annak idején épp oly zseniális volt, mint most Oláh Ibolyáé.

Nos, Peti részéről ez egyértelműen egy hatalmas bók volt, a kérdés már csak tényleg az, vajon az egykori szerelmesek újra egymásra találnak?

Hasonló bejegyzések