Clooney fülig szerelmes
2017-01-31  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem Hónapok óta alig hallani valamit George Clooney-ról és szépséges feleségéről, Amalról. A páros mostanában ke­rüli a nyilvánosságot, ami betudható annak a pletykának is, hogy Amal gyermeket vár. A család a hírt a mai napig nem erősítette meg, ahogy arra sem reagáltak semmit, hogy a Dailymail nevű portál szerint a csinos ügyvédnő ikreket vár, egy fiút és egy lányt.



Clooney arca mindenesetre sugárzik a boldogságtól, erről árulkodnak a róla szombaton készült friss képek. A fotókon az látszik, amint George és Amal egy hollywoodi étterembe, a Craigbe megy vacsorázni. Az elegáns színész még azt is engedte, hogy a paparazzók képeket készítsenek róluk, ami szintén arról árulkodik, hogy igen jó hangulatban van. Volt már rá példa ugyanis, hogy nekitámadt az őt állandóan követő fotósoknak.



A házaspárhoz közel álló informátorok szerint, ha Amal tényleg terhes, akkor legalább öt hónapos, úgyhogy nemsokára nem tudja majd elrejteni a kíváncsi szemek elől a pocakját.



Forrás: Bors