Celine Dion visszakérné férjét a Mikulástól
2016-12-14  /  Szerző:   /   Szerelem Erős akar maradni Cé­line Dion, még ha nehéz is: huszonegy év óta először egyedül tölti a karácsonyt, hiszen 73 éves férje, René Angelil idén januárban, gégerákban elhunyt. A kanadai énekesnő a US Magazine-nak beszélt ünnepi terveiről.

Celine Dion

– Nem élhetem mostantól az életem annak a terhe alatt, hogy meghalt a férjem, a gyermekeim­nek nincs apjuk – szögezte le. – Össze kell szednem magam, erősnek kell lennem, hiszen mindig is így éltem. Erősnek lenni, megharcolni a harcaimat, a legjobbat kihozni a napjaimból. Nem a holnapból, a mából. A ka­rácsonyt úgy töltjük, ahogy annak idején a férjemmel: síelni megyünk Montanába a gyerekekkel – utalt Céline három fiukra, a 15 éves René-Charlesra és a hatéves ikerpárra, Eddyre és Nelsonra.

– El sem hiszem, hogy már eltelt egy év. A Mikulástól – Céline hazájában december 25-én jön a nagyszakállú – legszívesebben azt kérném, hogy adjon időt, amit vele tölthetek. Még nem álltam erre készen – sóhajtotta elérzékenyülve az énekesnő.

Celine Dion

 

Forrás: Bors