Caramel megható vallomása gyermekéről
2024-02-24  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Caramel imádja az apaságot, az elmúlt két évben pedig a hétköznapjai teljesen erről szóltak, ez volt számára a legfontosabb, de azért a karrierjét sem hanyagolta el. Ez azonban nem volt mindig így.

Elmondása szerint erre azért büszke kifejezetten, mert a kislánya születése után nagyon sokat dolgozott és volt távol a családjától, ezért sok fontos pillanatot csak a képernyőkön keresztül tudott megélni, a kisfiával viszont teljesen más.

– Az apaság nagyon fontos része az életemnek. Nagyon boldog vagyok, hogy az utóbbi egy-két évben tényleg ott tudtam lenni. A kislányom születésénél azért sokkal sűrűbb volt az életem minden tekintetben, így mindig a feleségem küldözgette a híreket: 'nézd, Szofi első lépése, első szava.' Mindig egy kijelzőn láttam ezeket. Mironnál ez teljesen másképp alakult, hál' Istennek. Teljes értékű apukaként ott tudok lenni, és ez nagyon jó érzés. Nekem is nagyon sokat jelent, és szerintem egy kisbaba életében is nagyon sokat jelent, hogy ott vagyunk – árulta el.

Bár a karrierje kevésbé volt fókuszban az elmúlt időszakban, ennek ellenére nem hanyagolta el teljesen: tavaly is rengeteg koncertje volt, valamint 4-5 dala is megjelent. Most viszont új albumot készít, amely folyamatba izgatottan vetette bele magát.