Caramel felesége már nagyon várja második gyermekük megszületését
2022-10-19  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Második gyermekét várja Molnár Ferenc Caramel és felesége, Szilágyi Szilvi, és már csak napok kérdése, hogy a kezükben tarthassák a kisfiukat. A kismama, aki már mindent elintézett a kicsi érkezése kapcsán, elmondta, hogy felkészült a szülésre és az előttük álló időszakra is.

Molnár Ferenc Caramel és kedvese, Szilágyi Szilvi nem is lehetnének boldogabbak, hiszen a nehézségekkel teli időszak után nemsokára megszületik második gyermekük. A házaspár már régóta akart egy testvért a lányuk, Szofi mellé, ám a sors keresztülhúzta a számításaikat, hiszen a fiatal anyuka többször is elvetélt.

8 évvel később viszont rájuk mosolygott a szerencse, és bár nem így tervezték, elképesztően örülnek annak, hogy bővül a család. A babaszoba már elkészült, és Szofi is alig várja, hogy megpillantsa az öccsét, amire már nem is kell olyan sokat várni. A kismama a közösségi oldalán osztott meg magáról egy pocakos fotót, amelynél megjegyezte: készen áll a szülésre.

"Annyira izgalmas és megismételhetetlen napok következnek. Már csak párat kell aludni, és kezdődik a skorpiószezon, itt a szülinapom… És már csak napok kérdése… végre megszületik a kisfiúnk! Le se tudom írni, mennyiféle érzés kavarog bennem, de az biztos, hogy készen állok a következő, új időszakunkra!"– lelkesedett Szilvi.