Caramel a párkapcsolatáról és az apaságról vallott
2022-11-23  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A párkapcsolatáról és az apaságról is vallott Molnár Ferenc Caramel a Palikék Világa by Manna Három igazság című műsorában. Az énekes azt is elárulta, hogy viseli az idő múlását.

„Azt hiszem, hogy felnőttem. 40 éves lettem, mindjárt 41. Szeretem a változásokat, szerintem tök jó. Van ez a változás, amit életnek hívunk... Annyira rossz lenne még mindig gyereknek lenni, vagy gyerekként gondolkodni 40 évesen. Vagy 20 évesnek érezni magunkat, vagy kergetni azt, hogy 20 éves maradjak, és ez ne múljon el. Mert minden korszaknak megvan a jó oldala. Ennek is van jó, sőt, én nagyon szeretem, hogy telik az idő, és én is változom. Őszülgetek itt-ott, remélem, bölcsebb, tapasztaltabb is vagyok. Szóval ez kell, szerintem ha az ember ezt nem tudja elfogadni, abból lehetnek bajok” – kezdte Caramel.

„Egyébként a kislányomon látom, hogy mennyire rohan az idő. Mostmár 8 éves, mindjárt kiskamasz lesz. Magamon nem érzem az idő múlását, de rajta nagyon látom, és azóta nagyon felgyorsult az idő, amióta ő van. Ezzel telt az elmúlt pár évem, hogy született egy kislányunk, aki 8 éves lett, felnőtt lettem, férj lettem, apa lettem. Ezek észrevétlenül kúsznak be az ember személyiségébe és az értékrendjébe. Nagyon szeretem, hogy nem 20-22 éves vagyok, már egészen más ember lettem” – jelentette ki a zenész, aki arra is büszke, hogy hamarosan bemutatják a Mesterkód című musicalt, amelynek ő az egyik szerzője. Emellett a családjáról is mesélt.

„Amikor megszületett a kislányom, nem nagyon fogtam fel, hogy apuka vagyok... Akkor lettem kész apukává válni, amikor a kislányom volt vagy 3 vagy 4 éves. Akkor éreztem azt, hogy kezdek apuka lenni, meg akkor kezdtem el férjnek érezni magam. Ez is hosszú folyamat szerintem, belerázódni a férji szerepbe, vagy a párkapcsolati dolgokba. Nekem sok idő kellett, hogy beérjek ebbe, és hogy tudjak a másikért élni, hogy ő legyen a fontosabb, ne én. Előtte sem voltam az a nagyon önző, de a feleségem teljesen mást hozott ki belőlem” – mondta Caramel, aki bevallotta, hogy a kapcsolatuk első pár évében voltak nehézségek, de mostanra teljesen harmonikus a családi élete, amely a kisfia megszületésével vált igazán teljessé.