Hernicz Albert táncművész telt ház előtt kérte meg szerelme kezét
2022-11-23  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

A szerelemé lett a főszerep a 11. SŐT7 Fesztivál nyitó hétvégéjén a Bethlen Téri Színházban. Az egyhetes táncmustra második napján a nézők a Bartók Táncszínház: Lábnyom+Liselotte és a május című előadásait láthatták. A telt házas ovációt azonban egy váratlan esemény szakította félbe: Hernicz Albert – korábban az Experidance együttes, jelenleg a Varidance társulat tagja – tűnt fel a színpadon. Kedveséhez, Bánházy Eszterhez lépett, aki a Liselotte és a május című előadás rendezője, koreográfusa és egyik táncosa.

„Sokan azt se tudják, hogy itt, ezek között a falak között kezdte a pályafutását. Itt mutathatta be saját előadását. Sokan azt sem tudják, hogy mi lassan elköltözünk Budapestről, sokan nem tudják, hogy nagyon szeretlek, és sokan azt sem tudják, hogy most megkérem a kezedet!” – mondta a jóképű táncos, miközben a társulat tagjai és a nézők is üdvrivalgásban törtek ki.

Eszter könnyekig hatódott az örömtől, így fogadta el Albert gyűrűjét, aki féltérdre ereszkedve kérte meg kedvese kezét. Eszter azonnal igent mondott, amit a közönség újabb hatalmas tapssal hálált meg.