Cannes-ban romantikáztak Tolvai Reniék
2024-05-27  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Tolvai Renáta és Kállay-Saunders András szinte sosem beszélnek a magánéletükről, így a szakításukról, majd az azt követő békülésről sem lehetett sokat tudni, ám az bizonyos, hogy a szerelmesek között újra szent a béke, amit egy cannes-i úttal pecsételték meg.

Le sem tagadhatnák, milyen jól érzik magukat az európai filmfővárosban, a két énekes ugyanis több fotót is megosztott Cannes-ból. 

A 11 évig kapcsolatban élő pár szakításáról három évvel ezelőtt röppentek fel a hírek, ám az érintettek azóta sem szólaltak meg ezzel kapcsolatban, mint ahogy az újbóli egymásra találást sem verték nagydobra.

Reni nemrég új albummal jelentkezett, amin egy közös daluk is szerepel, amelyben az érzéseiket is kifejezik.

– Olyan dolgokról énekelek, amelyeket sosem osztottam meg magamról. Sok minden volt rám hatással. Többek között a szakításom Andrással. A közös élmények, a rengeteg öröm, fájdalom, minden. Ezért is született vele egy közös szám az albumra, aminek az is óriási energiákat ad, hogy újra visszataláltunk egymáshoz – nyilatkozta az énekesnő nemrég. – Ezt nem tettük közszemlére, és nem is reklámozzuk, de magát a történetét szerettük volna dal formájába önteni. A másik fontos esemény, ami érződik az albumon, az édesapám elvesztése – árulta el Reni.