ByeAlex elárulta, szerinte mitől értékes egy nő
2019-11-26  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Őszintén vallott arról az X-Faktor mentora, mi volna számára az ideális családmodell: ByeAlex szerint akkor értékes egy nő, amennyiben nem a karrierépítésre, hanem az anyaságra koncentrál és közben jó feleség.

 

ByeAlex nem hagyja majd, hogy leendő felesége alkalmazottként dolgozzon. Az X-Faktor mentora úgy érzi, ez esetben kudarcot vallana. Csak azt szeretné, ha párja jó családanya és jó feleség lenne, mert számára ez az érték.

- Én nagyon konzervatív vagyok a négy fal között. Én hozom a pénzt, karrier, mit tudom én, a feleségem nem dolgozik. Ő boldog, jár edzeni, vásárolgat, vigyáz a babákra, főz, megyünk nyaralni, amit akar - mondta Lovász Lászlónak adott interjújában ByeAlex, szavait a Femina idézte.

Az X-Faktor mentora elárulta azt is, szerinte mitől értékes egy nő.

- Az a baj, hogy mindegyik többre vágyik. Akarják ezt is, de azért szeretnének 0-24-ben karriert építeni, mert különben értéktelenek. Pedig szerintem a nő akkor a legértékesebb, hogy ha jó családanya és jó feleség. Nekem ez az érték. Ha a feleségemnek alkalmazottnak kellene lennie valahol úgy, hogy én dalszerző vagyok és tévében szerepelek, tehát alapvetően jó egzisztenciám van és ha mégis ide kerülne a sor, akkor kudarcot vallottam az életemben - fejtette ki gondolatait ByeAlex, aki nem tudja, megtalálja-e a megfelelő hölgyet.

 

- Egyébként én az erős nőket szeretem, akiknek van tartásuk, okosak, szorgalmasak. Nem szeretem a bénákat meg az ingyenélőket. De az előbbi nyilván szereti, ha saját privát szférája van meg karrierje és nem csak ami van. Szóval ez nem tudom, hogy fog működni a jövőben, lehet hogy sehogy - zárta az X-Faktor mentora.

Forrás: Blikk