Britney Spears terhes lett Justin Timberlake-től
2023-10-20  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Britney Spearst abortuszra biztatta Justin Timberlake, aki még nem akart apuka lenni.

Britney Spears A bennem élő nő című önéletrajza október 24-én debütál. A kötet egészen a kiskorától a válásáig bemutatja az előadó életét. Bár még senki nem olvashatta el a könyvet, az amerikai sajtónak küldtek belőle részleteket. Britney a karrierje során javarészt az édesapja gondnoksága alatt állt, vagyis az gyakran hozott meg helyette üzleti döntéseket, illetve ő rendelkezett a vagyonával is.

A People magazin idézett Britney irományából: az énekesnő szerint a tizenhárom éven át tartó gondnokság a nőiességétől is megfosztotta őt, mivel édesapja sokszor kövérnek nevezte őt. Ez a fájó élmény elvette az ének és a tánc iránti szenvedélyét is, így lélekrombolónak titulálta a gyerekkorát, mert úgy érezte, sosem volt elég jó.

Egy másik fejezetben arról is lehull a lepel, hogy abortuszon esett át, amikor Justin Timberlake-kel egy párt alkottak. A színész-énekes nem akarta megtartani a babát, ezért Britney beleegyezett abba, hogy „az egyik legfájdalmasabb dolgon” essen át, amit valaha is megtapasztalt.

Az énekesnő soha nem tudta eldönteni, helyesen cselekedett-e, illetve, hogy ha egyedül kellett volna felnevelnie a gyereket, vajon hogyan alakultak volna a dolgok. Justin viszont határozottan kijelentette, hogy még nem akar apa lenni.