Zimány Linda is felbukkant A Nagy Ő műsorában
2023-10-20  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Új ismeretlen alakok érkeztek a Turai Kastélyba, az egyikük pedig nem volt más, mint Zimány Linda, aki okkal érkezett a versenybe, ugyanis A Nagy Ő műsorában, melyet a Puncs.hu támogat, Jákob Zoli kegyeiért küzdő lányoknak Miss Nagy Ő szépségversenyt rendeznek a villában.

A magyar modell mellett pedig a koreográfusként ismert Túri Lajos Péter érkezett még, hogy segítsen a lányokat felkészíteni a nagy megmérettetésre. A versenyzők mind izgatottan fogadták a Lindáékat, akik azonnal pár tanáccsal látták el őket.

- Nagyon jól megvan mindenkinek a saját egyénisége. Tényleg merjetek belelazulni, mert attól vagytok szerethetőek, amik ti vagytok - mondta a lányoknak Zimány Linda, mire Túri Lajos Péter hozzátette, hogy a belső szépség nagyon fontos.

- Én barátnőt is úgy választok mindig, hogy szép kell, hogy legyen a barátnőm is. Velem egy szinten állónak kell, hogy legyen, mert a nők nagyon irigyek egymásra - árulta el Bernadett a szépségversenyre reflektálva.

Hát figyelj nincs most annyira sok dolgunk, tök jók vagytok csajok

- mondta Zimány Linda, miután teljesen lenyűgözte a szépségversenyre készülő lányok magabiztos kifutós vonulása.

- Úgy érzem, hogy én kívülről és belülről is szép vagyok. Minthogyha meg lennék csinálva, például foxyszemem van, amire más megműtteti - fejtette ki véleményét a 20 éves Nati saját esélyeiről.